Trapper1468625427 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ahoj lidi chtěl bych se zeptat jestli už jde nějak cracknout xbox slim :-) Nebo jestli to bude v nejbližší době :-):wohow::bash::party: Děkuji :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 ne nejde "cracknout" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ahoj lidi chtěl bych se zeptat jestli už jde nějak cracknout xbox slim :-) Nebo jestli to bude v nejbližší době :-):wohow::bash::party:Děkuji :-P já bych rád cracknul tu paní co máš jako avatar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 já bych rád cracknul tu paní co máš jako avatar :D já bych ji prvně zliskal za propagaci cigaret... ale jo, potom by to asi šlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Ahoj lidi chtěl bych se zeptat jestli už jde nějak cracknout xbox slim :-) Nebo jestli to bude v nejbližší době :-):wohow::bash::party:
Děkuji :-P
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.