Snektekk23CZ Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2013 Tak uz vim v pohodicce delal sem tu chybu ze sem daval hry do slozek CD a DVD jak sem se docetl tady na foru a jinde:blejt: ,ale to byla velka chyba staci jen nakopirovat na usb root a to je cele. Citovat
BiasOne Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2013 Ahoj! Teda to by mě zajímalo, protože můj PS2 už evidentně dodělává, ostatně má na to věk i nárok - stovky společně odehraných hodin a vyhodit ho nechci. Laser už asi nemůže, hry které jsem dřív běžně hrál už mi nyní nejdou načíst, dělá to takovej divnej zvuk a sbohem! Některé hry jsem znovu vypálil a pomohlo to tak 50:50. Připojení HDD by mi pomohlo, ale podle toho, co jsem si o tom zjišťoval musíš mít speciální SONY konektor, jelikož když sundám zadní kryt, je tam takový plochý konektor a nikdy jsem žádnej takovej kabel ani neviděl a že mám kabelů hromadu! Citovat
špekulant Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2015 čaaaaaute poradte mi prosím.. urobil som všetko podla návodu aj mi to OPL najde hru chcem ju spustit a napíše mi to že error game is fragmented :D a ja fakt neviem čo s tým mám urobit.. poradíte mi prosím? :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.