Richmonder Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Dobrej, dlouho se sháním po radách jak dostat DLC do xka. Na live mam bann. DLC jsem stáhnul do PC a podle návodů by se to jednoduše mělo zkopírovat přes HDD transfer kit. Podle návodu jsem otevřel v programu xplorel složku participle 3 a chtěl umístit DLC ve složce Cache do souborů her, ale problém hry jsou pojmenovaný TU_5418 a podobně. Asi to nedělám dobře. Beru Jakoukoliv radu, kromě toho ať si DLC koupím xD díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 podle mě pokud nemáš jtag tak tam DLC nedostaneš potřebují totiž upravit na tvůj profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmonder Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Dobře, to jsem taky zjistil. Ale potřebuju se orientovat v názvech her nebo něco ne? nemůžu DLC zkopírovat mezi DASH. Jak se asi jmenuje Mass effect 2 na HDD. OOASFHQEF? to právě nevím. Někde jsem četl že to má jít i přes flashku bez JTAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 jo ale musíš mít připojení na live...bez toho máš prostě smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmonder Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 To taky neni pravda přece. Na netu jsou tuny příkladů jako je ten můj. Proč by toho byl plnej net, kdybych musel na LIVE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 xDante má pravdu úplně jasná věta :MUST BE SIGNED INTO XBOX LIVE, BANNED CONSOLES WILL NOT WORK!!! tady máš odkaz na celý návod :http://xbox360iso.com/showthread.php?t=319781 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmonder Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak nevadí, něják to jít musí. Každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jedině JTAG=offline (ale málopravděpodobná možnost) nebo NON-JTAG=online (nejlepší možnost,ale není zaručena bezpečnost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 a najlepsia moznost je ak vyjde DLC na DVD (Fallout 3 napr.) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.