zergris Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Hledám hráče co by si rádi zahráli přes kinect. Gametarang: mortalSTEVE90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 GT: xX forEV3R Xx někdy bych klidně zahrál ale ted někdy budem stěhovat pokoj a ted tu momentálně nemám místo, dokonce se mi stalo když jsem měl u K:Adventures vyskočit tak jsem se bouchl o postel :D Takže až někdy jindy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 v poho tebe v přátelích mám tak ti kdyžtak napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 mam zatim jen Adventures Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Taky občas hraju přes kinect. GT: Davidek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.