Lukiino Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 prosim prosim... Potreboval bych SAVE tag 5-10% na tuhle hru... pls ozvete se:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 sakra, dyt to mas nahrany tak za 2 hodiny. nemusis mit dohranou ani jednu misi a uz muzes mit 20% hotovejch sbiranim balicku/rampage takze je nej si to dohrat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 nj ale pri formatu MS sem si smazal SAVE! a nechce se mi delat ty mise od znova... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 nj ale pri formatu MS sem si smazal SAVE! a nechce se mi delat ty mise od znova... :? dyt udelas 5-10 misi a je to.......nereknu kdybys shanel na 60% ale 5-10:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 achjo... myslite si ze mi pomuzou kmnty typu: 5-10% je malo to udelas?? Proste jestli to nekdo mate tag mi to pls poslete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 ja uz tu kartu formatoval 2X a pokazdy sem si smazal SAVE! Pac sem vul :wohow: ale po 3 se mi to delat nechce :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dkdeath Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 jestli ti staci 11%, tak tady mas muj save http://www.edisk.cz/stahni/41843/ULUS10041S0.rar_168.68KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 siky moc!!!! fagt mi to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukiino Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 mi to nejak nefacha... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 mi to nejak nefacha... :cry: to bude tim ze on ma americkou verzi a ty asi evropskou(USA-ULUS):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3ynolds11@cz Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tady mas ;) 7% , 100% us ,100% EU ;) http://gta.cz/liberty/index.php?clanek=16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Tak mám další balíčkový zákys. Nevíte někdo jak k němu doskákat, tedy kudy? Třeba nakreslete do mapy šipky kudy. Díky moc. MAPA POHLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 Tak mám další balíčkový zákys. Nevíte někdo jak k němu doskákat, tedy kudy? Třeba nakreslete do mapy šipky kudy. Díky moc.MAPA POHLED sice :offtopic: ale tam se dostanes asi skakanim s motorkou po strechach, ted newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Září 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2007 sice :offtopic: ale tam se dostanes asi skakanim s motorkou po strechach, ted newim To mi došlo, jen jsem zatím nezjistil přes které. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.