Senator Vanous Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Zdravím, když dám v Mafii v menu hledat stažitelný obsah, nenajde se mi vůbec nic, mám českou verzi hry. Je to tím, že mám Xbox Live účet zaregistrovaný na americkou adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 to je možný , já mám účet český a stáhnul jsem do Maife II všechno v pohodě, tak emigruj na český účet to jde bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senator Vanous Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 To se dělá tak, že změním adresu na českou? edit: Dobře, ještě než udělám migraci na český Live účet, opravdu se to vyplatí? Není český účet o moc horší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.