Losky Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ahoj, mám doma Xbox Arcade se 120GB diskem a dvěma ovladači, flashlý, 30 záloh a přemýšlím nad tím, jestli by nebylo lepší ho prodat a koupit PS3, když už jdou zálohy. Vyplatí se to a nebo to nemá smysl řešit? Jednalo se mi o to, že PS3 je černá (xbox máš bílej) a má Blueray mechaniku, ale nevím, jestli pak PS3 není příliš hlučná při přehrávání. A ještě jedna věc, jak se hrají zálohy u PS3. To se to musí nahrát na disk nebo vypálit na blueray médium? Díky za Váš názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Cau cau tak za 1. Xbox ma i cernou barvu (elite),cervenou barvu (resident evil edice).... za 2.Rozhodne Ps3 je mene hlucnejsi a prehrivani neni tak zhave,topi ale ne jako xko. za 3. Prehravani her je trosku jiny nez u Xka.Aby sis na Ps3 mohl zahrat stazene hry musis prehrat OF na CFW treba 3.55,pak stahnout treba gaia manager a pres ftp kopirovat hry na disk nebo pouzit externi disk a pres manager spoustet hry , ale ne vsechny hry jdou.Konzole hodne zamrzava.Podle me na zalozni hry je lepsi Xbox360 .Aktualni OFW na PS3 je 3.60 takze bys musel sehnat nejakou kde je treba 3.55 jinak mas smulu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Ahoj,no taky o tom uvažuju.ale zase jeto náročný to vypalovat než u xboxu..a pokud ti jde o barvu,,si děláš srandu?,,.jde nato koupit celkovéj kryt.je zase fakt že na PS3 vychází hry na který XBOX prozatím nereaguje.ale když si najednu stranu vezmeš když ti u xboxu odejde mechanika tak tě oprava u PS3 stojí mnohem krát víc než u XBOXU.takže i natohle myslím.takže jednoznačně si nechávám Xbox záleží na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Kadza konzole ma sve hry ...PS3 : GOW,killzone,little big planet atd... a xko : Alan wake,halo ...a chystaj se dalsi Edit: Na ps3 nic nevypalujes jen upravis FW a hry kopirujes z PC na HDD a hrajes.Mechanika neni potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Problém je, že mě PS3 láká blueray přehrávačem. Jinak když budu chtít dát xko do černé, tak to nevyjde asi nejlevněji. JInak mi xko vyhovuje a nikdy se nezhroutilo. Takže je to jen takový rozmar, přemýšlet nad tím, zda nezkusit PS3. Jinak kolik GB má jedna hra na PS3? To se normálně stáhne do kompu a pak pomocí síťovýho kabelu kopne do PS3 na disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Pomoci FTP na interni hdd do pska nebo normalne na externi hdd pres usb.Celej kryt na xko je za 1300Kc (napriklad pruhlednej :) ) Jinak Blueray prehravac? xD zbytecnost to uz radsi nejakej MKV prehravac.Blueray nema budoucnost filmu malo.Ja sem rad ze jsem ps3 vymenil za Xko. Edit:Jedina vyhoda ps3ky ze prehraje jakejkoliv video format krome MKV ale i na tom se pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Pomoci FTP na interni hdd do pska nebo normalne na externi hdd pres usb.Celej kryt na xko je za 1300Kc (napriklad pruhlednej :) ) Jinak Blueray prehravac? xD zbytecnost to uz radsi nejakej MKV prehravac.Blueray nema budoucnost filmu malo.Ja sem rad ze jsem ps3 vymenil za Xko.Edit:Jedina vyhoda ps3ky ze prehraje jakejkoliv video format krome MKV ale i na tom se pracuje. přesně..taky scháním kryt..jinak xko mo přehraje avi což je bomba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak já tohle moc nestuduju, občas stáhnu hru a zahraju si, pak měsíc zas nic:)) Takže teď už nemám takový přehled o rozdílech mezi PS3 a 360tkou. Jinak na faceplate jsem koukal, ale lepší by byl kryt. Máš nějaký odkaz na ty kryty? Když na to hodím polep celé konzole, je tam dost míst, která budou pořád svítit bíle, tak bych rád přehodil komplet na černou konzoli. Jinak každopádně díky za radu. Tak si nechám tu 360tku a bude to:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Už jsem našel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 drunkys : Ano avi to veme , ale jak ktere.Nektere divX a Xvid to vubec neveme a napise to chybu i kdyz stahnes kodeky s live. Losky : Hodne krytu a levne je na ebay , ale ja mam vyhlidlej tenhle http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/41003-kompletni-full-kryt-xbox-360-transparentni-ciry-rarita-2146/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Už jsem našel:) http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=XBOX%20360&SK2=HW&SK3=Tuning&menu=473 tady ti taky přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 drunkys : Ano avi to veme , ale jak ktere.Nektere divX a Xvid to vubec neveme a napise to chybu i kdyz stahnes kodeky s live. Losky : Hodne krytu a levne je na ebay , ale ja mam vyhlidlej tenhle http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/41003-kompletni-full-kryt-xbox-360-transparentni-ciry-rarita-2146/ jojo máš pravdu.divx4 mito veme v pohodě.takže když mito neveme tak to musím předělat na divx4..ale řekl jsem si že ty filmy z avi budu dělat do dvd takže to budu mít jistější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 drunkys : Ano avi to veme , ale jak ktere.Nektere divX a Xvid to vubec neveme a napise to chybu i kdyz stahnes kodeky s live. Losky : Hodne krytu a levne je na ebay , ale ja mam vyhlidlej tenhle http://www.konzole-prislusenstvi.cz/product/41003-kompletni-full-kryt-xbox-360-transparentni-ciry-rarita-2146/ Tak ten průhlednej může vypadat fakt zajímavě. Ještě k tomu dokoupit ten obal disku za 500 a bude to dokonalý:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Takhle to vypada:) bombice Klik pro zvetseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak ten průhlednej může vypadat fakt zajímavě. Ještě k tomu dokoupit ten obal disku za 500 a bude to dokonalý:) jj souhlasím,ještě podsvícení a budeto vypadat luxusně!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimi1 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ja osobne mám PS3 a podla mna je to lepsie ako XboX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xidex Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 ja myslim ze ps3 neni spatne ale pouze jen kvuli nejakym titulum jak gt5 buzz atd ale kazdopadne xbox uz jen kvuli kinetiku ten je pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 A nemáte někdo faceplate na bílým xku? Zajímá mě, jak to v reálu vypadá. Ono to posuzovat podle fotek prodejců je celkem o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.