FeebeE Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Zdravím, máte zkušenosti s Guitar Hero na x360 ovladači? Hrál sem demo trojky a tam mi ovladač fungoval, ale zkusil sem pětku a tam už to ovladač nebere. Musím připojit kytaru nebo co... Stáhnul sem si Guitar Hero - Warriors of Rock a nechci to vypálit dokud nebudu vědět, že taky půjde s ovladačem. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Myslim ze od World Tour to s ovladacem nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 a mohl by si mi sem prosím tě napsat které díly mi teda půjdou? nevyznám se v tom. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Rekl bych ze od trojky dolu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Bez nástrojů to nemá cenu hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ma... je to na picu, ale chapu lidi co kvuli tomu nechtej nastroj kupovat, ikdyz ja jsem svoji prvni kytaru sehnal za pekne 3 stovecky a do ted slouzi paradne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Ale hratelný je maximálně easy nebo medium = nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Nerekl bych....kazdy nemusi hrat na experta aby ho to bavilo, ja jsem vetsinou s medium spokojeny, ikdyz nektery songy jsou prehnane jednoduchy...ale nechapu treba borce co si davaj bici na easy...to je jak pro retardy...dokonce i ten rytmus tam kolikrat ani neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 tak jako easy je hodně primitivní i na ovladači. na medium už začíná přituhovat ale taky si to dávám bezproblému. A baví mě to.. člověk si musí zvyknout, ale jde to :) jooo kdybych si tu kytaru za tři kolínka sehnal taky, tak tohle neřeším :D a jak teda poznám který díl je který? Teďka si třeba stahuju Guitar Hero: Metallica... to je který díl? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Vypis si tu inzerat..za dobrou cenu se vzdycky nekdo chyti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 uvidíme.. každopádně díky :) btw nevíte, kde bych sehnal Guitar Hero III na xbox? na pc to nechci... Díky nejlépe czshare nebo share-rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Stáhni to na pc, klávesnice se dá držet jako kytara :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.