katevina Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Zdravim vsechny, potrebuji radu, jsem jiz zoufala. Jiz delsi dobu mam slim ps2,bezela bez problemu. Ve druhem slotu mam freebot,slape jak hodinky. V prvnim kartu 64MB.Nacita hry bez problemu,ale nechce mi to najednou hry ukladat. Zkousela jsem kartu vymenit za uplne novou 8MB ale stale mi to rika ze na karte neni dostatek mista,coz ho tam je az moc. V cem je asi chyba nevite nekdo prosiiim? :cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackshark Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Já bych se opatrně koukl dovnitř...Hodně problémů vznikají třeba při velkém množství prachu usazeném ve stroji a jestli by ani tohle nepomohlo tak se obrátit na nějakou specializovanou prodejnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katevina Odesláno Březen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 sss:-( Jelikoz jsem eletronicky antitalent tak rozdelavat radej nebudu.Jeste by mi zustali nejake sroubky. :-) No jen doufam ze to bude jen nejaka malickost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Zkus vysavačem trošku poškádlit otvor pro pamětovku z venku, třeba tam je fakt prach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.