Anubis1 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Asi tady neni moc priznivcu, ale uz je to venku. Jsem na to docela zvedavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 No ja nevim,ale zkousel jsem to na ps3 (demo) a je to des bes...grafiku nebudu hodnotit,pac jsem to zkousel na ps3 ale na xko to stejne nechci,ovladani je sileny...Jo Tourist trophy se nic nevyrovna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 je to uděsný. hrál sem demo na x360 a zlatý SBK X: Superbike World Championship (2010) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To je to tak spatny?...Jsem velkej motorkar,tak uvazuju o tom,ze to budu sosat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Je teda pravda ze pro me jsou taky lepsi SBK X nez MotoGP 9/10, takze treba tyhle novy MotoGP budou taky naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To je to tak spatny?...Jsem velkej motorkar,tak uvazuju o tom,ze to budu sosat:) je to příšernost :-/ akorát si vycucáš 7.5gb kreditu a zbytečně zničíš jedno dvdčko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To je to tak spatny?...Jsem velkej motorkar,tak uvazuju o tom,ze to budu sosat:) Jo to ja taky,ale to by se muselo jezdit na Choperech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 je to zase nic moc pořad stejne a zvuk pořad hnus vubec to nema nic společneho se zvukem motorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 zvuky hrůza, grafika příšerná a ovládání je takové divné. celkové chování motorky se mi vůbec nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Zdarec,nevite kdy se bude dat stahnout ten update s letosni sezonou??Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Tak uz sem se to dozvedel =) Bude to behem letosniho leta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 no tak já dopním jsem taky toho názoru že jeto kravina mám moto gp 09/10 .a to jsi hodně blbě l.trta. informovanej.už jeto ke stažení asi 3týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Je to totální s prominutím sračka. A to na sport motogp jako takový nedám dopustit..Co se her týče, tak trojky, 07 a 08 jsem nahrál desítky a desítky hodin. To co ale vyblil Capcom, je děs, ostuda pro celej sport:blejt: Fanoušek motorek by to ale měl každopádně zkusit, ikdyž pochybuju že to někomu sedne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Můj první dojem byl taky, že je to totální kravina...V každé zatáčce jsem vylítl, ty brzdy snad nefungujou...Ale teď se do toho čím dál víc dostávám a je to pecka...Je to výzva...Už to hraju častěji než F1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Uz 3 tydny????Tet sem stim byl na netu a hra si zadnej update ani pridavek nenasla s aktualni sezonou 2011.To me teda popis kde to najdu presne protoze na ofic strankach pisou ze to bude v lete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Uz 3 tydny????Tet sem stim byl na netu a hra si zadnej update ani pridavek nenasla s aktualni sezonou 2011.To me teda popis kde to najdu presne protoze na ofic strankach pisou ze to bude v lete. jdi na tuhle str. CZshare.com – best share do vyhledavače napis jen xbox a tam sito najdi.jeto hned na 1str... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 =) tam je akorat plna hra Moto GP 10/11!! Tu mam a tam neni aktualni sezona ale sezona 2010..Vale za Yamahu,Abraham v moto2,Stouner za Ducati atd...Ja se celou dobu bavim o tom ze aktualni sezona 2011 ma byt jako stahovatelny update..coz pisi u hry ze po zahajeni letosni sezony bude volne stazitelny a na ofic. strankach, uvadeji leto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsK Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Jde to pro 2 ?! Splitscreen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Červen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2011 jo de ale jen vertikálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.