gemi Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Voaláá a je to tadýýý! ...hráli, trénovali, skórovali... Přišel čas na lámání chleba! ...Ty, kdož vstupuješ v tento topic, máš v rukou tu moc... Zvol nejlepšího střelce PES5 tohoto fóra! Góly jsou ve video formátu 3GP, který lze v PC přehrát pomocí QuickTime, takže nemusíte nic nahrávat do PSP, stačí jen stáhnout, rozbalit a spustit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 hmm nic moc,az na tu 2ku a 1ku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Tak pro koho mam hlasovat?Kdo me presvedci?Jeste sem nehlasoval!kdo me presvedci pro koho mam hlasovat tak tomu dam hlas! (aby byla sranda :lol: a trochu to napeti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 hlasuj pro me!!! muj gol je ten sesty :wink: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 hlasuj pro me!!! muj gol je ten sesty :wink: :DLol ale pro tebe hlasovat nebudu, nepresvedcil si me :lol: tek kdo me nejvic presvedci pro toho budu hlasovat!Jeden hlas muze rozhodnout jestli vyhrajete! 8) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 no myslim ze ti nejlepsi tady svoje kousky nemaji (ehm) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT Malý Tomík je živým důkazem toho, že než jsi propadl PSP, bývals sex expertem... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT Malý Tomík je živým důkazem toho, že než jsi propadl PSP, bývals sex expertem... :lol: začal jsem hrát golf......pak si koupil PSP.......a jde to z kopce :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT Malý Tomík je živým důkazem toho, že než jsi propadl PSP, bývals sex expertem... :lol: začal jsem hrát golf......pak si koupil PSP.......a jde to z kopce :mrgreen:LOL to teda :) tak to ses jen polovicni expert :lol: btw. jake je to cislo s tim zvatlanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT Malý Tomík je živým důkazem toho, že než jsi propadl PSP, bývals sex expertem... :lol: začal jsem hrát golf......pak si koupil PSP.......a jde to z kopce :mrgreen:LOL to teda :) tak to ses jen polovicni expert :lol: btw. jake je to cislo s tim zvatlanim?newim..já to dělal při vypnutých reprácích tak ani newik že tam mladej je........to zkus ne? Dyť to má 300 kilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 LOL, je to 5tka :lol: a mohl bys mi rict co to tam vyluzoval za zvuky? EDIT:1cka mi nejde spustit, rika ze je to spatne zarchivovany :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 4tka bola najlepsia natacal to will alebo gemi (myslim tie videa do 3gp). Mam tu jeden zaujimavy obrazok ktory som spravil pocas pozerania videa. Kto to je? :mrgreen: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2006 To bude Jezisek :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 To bude Jezisek :lol: :lol:nene.....Carlos Walderama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Srpen 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 To bude Jezisek :lol: :lol:nene.....Carlos Walderama :D nene......Waldemar Matuška :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Me to pripomina Robina z křovin :lol: ale dobre číro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 To bude Jezisek :lol: :lol:nene.....Carlos Walderama :D Taky by to mohl byt Ruud Gullit :-) Jeeee, moje je 5ka...!!! Larsson...a nuzky.....a taky brebtani willova syna :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 koukám že se tu řešá hlavně ty goaly :lol: jo a kdo vybíral z těch třech ten jeden :?: :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 asi sam autor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 asi sam autor :) tak asi určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 aby to někomu nebylo líto tak jsem jich vybral pět ...no 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Moc me lidi teda nepresvedcili, to asi hlasovat nebudu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2006 Moc me lidi teda nepresvedcili, to asi hlasovat nebudu :D si sprosty :lol: copak ja sem te nepresvedcil pro 6ku? :D sem myslel ze uzs pro ni hlasoval :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.