Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Voaláá a je to tadýýý!

...hráli, trénovali, skórovali...

Přišel čas na lámání chleba!

...Ty, kdož vstupuješ v tento topic, máš v rukou tu moc...

Zvol nejlepšího střelce PES5 tohoto fóra!

Góly jsou ve video formátu 3GP, který lze v PC přehrát pomocí QuickTime, takže nemusíte nic nahrávat do PSP, stačí jen stáhnout, rozbalit a spustit!

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:
to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT

Malý Tomík je živým důkazem toho, že než jsi propadl PSP, bývals sex expertem... :lol:

začal jsem hrát golf......pak si koupil PSP.......a jde to z kopce :mrgreen:
Odesláno
Dávám hlas dvojce - krásná šibenička... Ale suverénně nejvíc jsem se zasmál u toho gólu, kde v pozadí žvatlá willův potomek :lol:
to byl malej Tomík :D copak na to můžu mít chvíli klidu? :D viděl PSP a už chtěl PAT a MAT

Malý Tomík je živým důkazem toho, že než jsi propadl PSP, bývals sex expertem... :lol:

LOL to teda :) tak to ses jen polovicni expert :lol: btw. jake je to cislo s tim zvatlanim?
Odesláno

LOL to teda :) tak to ses jen polovicni expert :lol: btw. jake je to cislo s tim zvatlanim?
newim..já to dělal při vypnutých reprácích tak ani newik že tam mladej je........to zkus ne? Dyť to má 300 kilo

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu