will Odesláno Srpen 21, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2006 Tak to odpískej, wille...končíme 24.8 ve 20:00 Citovat
will Odesláno Srpen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2006 [highlight=red:d978b18140]Všichni kdo ještě nehlasovali, nechť dají hlas..........mají poslední šanci :D je to šíleně vyrovnaný :D ani nemůžu dospat zítřku.............takže posledních 24 hodin.....pak je konec[/highlight:d978b18140] Citovat
Negat Odesláno Srpen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2006 Tak jo je tvůj wille rozhodoval sem se dlouho mezi tebou a 4kou ale je tvůj. Citovat
will Odesláno Srpen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2006 Tak jo je tvůj wille rozhodoval sem se dlouho mezi tebou a 4kou ale je tvůj.děkan :D .....jestě prosím gemiho aby to ve 20-00 odpískal páč sem se šéfem v hospodě :D a když přijdu tak budu doufám mile překvapen, že jsem vyhrál :mrgreen: Citovat
gemi Odesláno Srpen 24, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2006 .....píííííísk!!! Tak, a je to. Konec, finýto, ende, šlus. S těsným náskokem vyhrává gól č. 4! Ehm... A kdo tedy vlastně vyhrál? willéééé :?: :!: :lol: Citovat
will Odesláno Srpen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2006 .....píííííísk!!!Tak, a je to. Konec, finýto, ende, šlus. S těsným náskokem vyhrává gól č. 4! Ehm... A kdo tedy vlastně vyhrál? willéééé :?: :!: :lol: no asi já :oops: vlastně jsem to vůbec nečekal.......jsem z toho ještě naměko......mám na krajíčku....děkuji všem co mi dali hlas.....děkuji rodině co mi umožnila hrát.......děkuji babičce co mi dneska udělala sqjelou houbovou omáčku......děkuji kuchařovi za velmi dobrého kapra k večeři....děkuji děkuji děkuji...............děkuji mé milence za krásný večer :oops: Citovat
gemi Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 ...........děkuji mé milence za krásný večer :oops: Gratuluji wille! Věřím, že jsi čestný muž a slíbené DVD si pošleš :lol: Já na oplátku posílám závěrečnou část děkovačky Tvojí manželce :lol: Citovat
will Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 Ta milenka je samozřejmě moje manželka :D dokonce jsem to psal před ní abych jí naštval..........DVD si jdu za chvíli poslat na poštu.....už se nemůžu dočkat až přijde..... :D a jaká bude příští soutěž???? Citovat
shadow.wizard Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 a jaká bude příští soutěž????Pristi sutaz bude.SUTAZ O NAJLEPSI SCREEN ALEBO VIDEO Z HRY Pravidla este vymyslim ale moze sa jednat o akukolvek hru. Mozete posielat svoje rekordy atd. Alebo co najvtipnejsi screen atd. Citovat
MikeM Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 .....píííííísk!!!Tak, a je to. Konec, finýto, ende, šlus. S těsným náskokem vyhrává gól č. 4! Ehm... A kdo tedy vlastně vyhrál? willéééé :?: :!: :lol: no asi já :oops: vlastně jsem to vůbec nečekal.......jsem z toho ještě naměko......mám na krajíčku....děkuji všem co mi dali hlas.....děkuji rodině co mi umožnila hrát.......děkuji babičce co mi dneska udělala sqjelou houbovou omáčku......děkuji kuchařovi za velmi dobrého kapra k večeři....děkuji děkuji děkuji...............děkuji mé milence za krásný večer :oops: Congratulation!!! Citovat
will Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 děkuji všem za vřelé gratulace (už byli dvě)......jsem vážně dojat :oops: :cry: Citovat
gemi Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 děkuji všem za vřelé gratulace (už byli dvě)......jsem vážně dojat :oops: :cry: wille, nechci Ti do toho mluvit, ale znáš lidi - nebojíš se podrazu? Co když si místo DVD pošleš třeba vyluštěnou křížovku? :lol: Nebylo by rozumnější osobní předání? :lol: Citovat
will Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 děkuji všem za vřelé gratulace (už byli dvě)......jsem vážně dojat :oops: :cry: wille, nechci Ti do toho mluvit, ale znáš lidi - nebojíš se podrazu? Co když si místo DVD pošleš třeba vyluštěnou křížovku? :lol: Nebylo by rozumnější osobní předání? :lol: no...na jednu stranu máš pravdu.....co když sem hajzl a nic si nepošlu :? :?: co budu pak dělat? Si ho najdu a zlámu mu golfový hole :twisted: Citovat
gemi Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 děkuji všem za vřelé gratulace (už byli dvě)......jsem vážně dojat :oops: :cry: wille, nechci Ti do toho mluvit, ale znáš lidi - nebojíš se podrazu? Co když si místo DVD pošleš třeba vyluštěnou křížovku? :lol: Nebylo by rozumnější osobní předání? :lol: no...na jednu stranu máš pravdu.....co když sem hajzl a nic si nepošlu :? :?: co budu pak dělat? Si ho najdu a zlámu mu golfový hole :twisted: Kdyžtak dej vědět, svolám redakci a pomůžeme Ti - jeden za všechny a všichni na jednoho. To jen kdybys byl náhodou silnější, než Ty, člověk nikdy neví... :D Citovat
Wakusol Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 to je jak příběh do ňákýho schizoidního filmu - třeba jako byl věčný svit neposkvrněné mysli, taky docela na palici situace, ale doufam že ti to dývko dojde, jinak bych mu dal ban :mrgreen: Citovat
will Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 on je prej hrozný hovado.....má 1,90 a 110 kilo takže když nic nepošle radši budu v klidu......nenechám si rozbít držku :roll: Citovat
gemi Odesláno Srpen 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 on je prej hrozný hovado.....má 1,90 a 110 kilo takže když nic nepošle radši budu v klidu......nenechám si rozbít držku :roll: To zní rozumně. Kdybys přeci jen potřeboval pomoc, redakce stojí za Tebou. No, kdyžtak mu dáme aspoň ten BAN... :wink: Citovat
Negat Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 To je skoro jak z filmu Já,mé druhé já a Irena jak se spolu mlátily ty 2 rozdvojené osobnosti.No jo skvělej film. Citovat
Kořas Odesláno Srpen 25, 2006 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2006 Ty voe gratuluju wille jen bych chtel podoktnoutnerika vam nahodou neco:glum, glum, je můj miláššššek!Trochu schyzofrenie tady vladne :lol: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.