nohohlava Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak jsem objevil menší novinky, nevím co si od toho mám myslet. Co jsem o tomhle četl na cizích forech tak si nestěžujou! Co vy myslíte? Zkušenosti? Rady?.... http://www.ps3hax.net/2011/03/ps3-naima-cfw-3-5560-hybrid-full-psn/#axzz1GnLqhHqq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Nwm..mě stačí Kmeaw a 3.60 Spoofer. Nevidím důvod proč přecházet na nový CFW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 přesně jak píše silence kdyz nejste lamy staci kmeaw a spoof + trochu zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 jestli chceš mít plnej přístup na psn tak nehackuj konzoly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.