Lubošek Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 AHoj mám problém mam PSP fat,ale kdyz ho chci zapnout blika jen zelena kontrolka,tak sem tam zkusil dat pandoru a unbricknout a dela to to same..nevite nekdo co s tim?díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 K Pandoře potřebujdeš mít i MMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matkaměst Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 No jasný,tu mám taky,sem to blbě napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak mas blbne vytvoreno MMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 U bricku dioda nebliká ale jenom chvíli svítí. Tohle vypadá na vadu základní desky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lubošek Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Asi to tak je,protože sem zkousel vytvorit MMS znovu a stále to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lubošek
AHoj mám problém mam PSP fat,ale kdyz ho chci zapnout blika jen zelena kontrolka,tak sem tam zkusil dat pandoru a unbricknout a dela to to same..nevite nekdo co s tim?díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.