rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ahojky hele změnil jsem na tuhle hru trochu názor a začal jsem se po ní schnánět, chci nějakou tu edici abych mohl do bety BF3, tu mají obě ale nevím jaký je v nich větší rozdíl, řekne mi to někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tear 1 edice by měla mít navíc: # Early Tier 1 Access – Instant access to the Assault Class Tier 1 bearded operator with unique camouflage will set the Tier 1 Edition owner apart from the other players. # M60 Assault rifle – This immensely powerful Assault Rifle is unique to the Tier 1 Edition. The perfect remedy to an AK47 attack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ok díky moc za informaci, btw: takže to znamená že tier 1 je ještě lepší jak limited že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Podle toho, co jsem se dočetl, tak bych řekl že ano. Pokud je to za stejné peníze, tak bych bral Tier 1. Sice jsou skoro stejné, ale ty bonusy se hodí. :D BTW. taky se mi ta hra ze začátku nelíbila, ale pak jsem se rozehrál a nakonec mě bavila víc než Black Ops. (kromě Tier 1 modu, tam jsem se akorát vztekal) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.