The.ZERO Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tak bych poprosil o nejaky navrhy. Znam jen normalni sporty (fifa,nhl,box atd.),kane a lynch,army of two a pak uz nevim. Poradte EDIT :Konzoly je tvrde y psal jsem to v rychlosti ,tak sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Co-op http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_games_for_the_Xbox_360#Call_of_Duty:_World_at_War Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 no super :) a ted treba co je nejvic funny?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Halo... :) Muzes hrat az ve ctyrech...a to coop, firefight (tedy neco jako horda v GoW, kosis co vydrzis) a nebo muzou hrat vsichni hraci multak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 prave ze vubec nechci na live jsem flagnutej s flashem LT jsem zkousel hry s AP25 vsechny sli :) jen hot purshit neslo a hodilo mi to flag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 EDIT :Konzoly je tvrde y psal jsem to v rychlosti ,tak sorry. Je to OT já vim, ale správně je Konzola, podle vzoru žena. Čili "Hry pro vice hracu na jedne konzole" EDIT: @DeSmond: Ano, zní to nepřirozeně, ale výraz ta "konzole" vznikl počeštěním z anglického Console. Skloňování podle vzoru růže zní sice líp, ale pravopisně je to špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 To zni strasne neprirozene :) A v zivote jsem nikoho neslysel to rict, videl jsem to jen v psane podobe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 copaklamo Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Tak bych poprosil o nejaky navrhy.Znam jen normalni sporty (fifa,nhl,box atd.),kane a lynch,army of two a pak uz nevim. Poradte Black OPS -> ať už proti botům s kamarádem,či zombie mód .. u mě asi nejhranější s kamarádem proti botům :-) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Juiced 2 (stry ale dobry) dva hraci rozdelena TV :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Viva Pinata: Party Animals :-)))) najvac pecka! inak http://www.co-optimus.com/system.php?id=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
The.ZERO
Tak bych poprosil o nejaky navrhy.
Znam jen normalni sporty (fifa,nhl,box atd.),kane a lynch,army of two a pak uz nevim. Poradte
EDIT :Konzoly je tvrde y psal jsem to v rychlosti ,tak sorry.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.