Max96 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Co si myslíte o téhle hře? Já si myslím, že je dost dobrá. Kde jinde bojujete proti obrovskému kolu, nebo ovládáte obří godzilu? I když si myslím, že prostředí je dost jednotvárné. A zeptám se, mohl by mi někdo vysvětlit ten konec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ze začatku to nevypadalo špatně ale po čese hraní mě to nějak omrzelo a už to nehraju....takže bych řek nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drew1468623667 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Mě to docela bavilo... a zařadilo se to mezi hry co jsem dohrál...a těch není moc ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Je to uplně špičková hra, ty co to nebavilo tak už sou fakt strašně vybíraví a nechápu co by si představovali za hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Je to otazka vkusu, ne kazdemu se libi to same...me se ta hra libi, ale jeste jsem ji nedohral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Sice jsem to dohral ale vetsinou jsou tam opakujici souboje(kopat,napichovat,sekat,strilet).Ale za to dejovej beh je dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Hrál jsem demo, totální pecka, sice jsem si to nekoupil ale rád bych jí sehnal, fakt je to hustá hra a hlavně to přitahování tím modrym (nwm co to je :D) či odkopávání atd. Prostě masakr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vostoq Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Je to fajn oddechovka ale nic hlubokýho bych v tom víc nehledal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Je to fajn oddechovka ale nic hlubokýho bych v tom víc nehledal :D prave proto se me osobne treba hrozne tahle hra libi, protoze je to oddechovka, hraje si jen na to aby s ni byla co nejvetsi sranda a to v ty hre myslim je dost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 j t spr hr njvíc s m líbí zpmlní snjprky kpání npřátl d kktsů :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 j t spr hr njvíc s m líbí zpmlní snjprky kpání npřátl d kktsů :-D c to pses,ubc t nepretu.Ps nrmlne csky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Sice jsem to dohral ale vetsinou jsou tam opakujici souboje(kopat,napichovat,sekat,strilet).Ale za to dejovej beh je dobrej :) toto byylo i v X-men Origins:Wolverine a taky jsem to dohrál jedním dechem....víš co občas to chce upustit od složitých her a zahrát si na oddech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 toto byylo i v X-men Origins:Wolverine a taky jsem to dohrál jedním dechem....víš co občas to chce upustit od složitých her a zahrát si na oddech ;) Presne tak.Ted stahuji Lego Harryho Pottera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.