tomy2 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 zdravim mam ps3 slim a nejde mi obraz pres scartku a ani zvuk,muzete mi poradit,jeste to zkusim pres HD kabel u nekoho,dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Zkoušel si reset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 no a přepnul jsi tu tv na správný režim ?? např na mé televizi to musím přepnout na AV3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy2 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 no zkousel,a nemuze to byt preply v rezimu HD,on ho mel prave pujceny kamarad ale tomu se nemuzu ted dovolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 mel jsem podobny problm a opravdu pomohl ten reset. chvili dyl ( cca 5 vterin) se drzi stisknute tlacitko power a ps3 pak pipne a nastavi se na zakladni zobrazeni , ktere je prave pres scart... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 jenom jeste dodam, ze vzdycky kdyz prechazis na jiny vystup (HDMI nebo SCART), tak musis udelat reset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomy2 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 moc vam dekuji,uz mi to funguje,jsem to resetoval podle navodu,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.