Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

EA head office


azgard

Recommended Posts

Zdravím . Dneska si tak hraju fifu 11 na xbox live a najednou mi příjde zpráva od uživatele EA head office . Ve které je napsáno : I have had recent complaints about you hacking. I will need your login details to check so send it in a message. If you refuse to give details then EA will asume your a hacker and will deactivate ur EA server. Thank you for reading this.

Tak sem trochu nezachápal. Co si předstalvuje pod Login details? Myslíte ,že by opravdu mohlo jít o nějaký účet EA sports , myslíte že by se se vůbec obtěžovali stím mi něco napsat? Nebo se jedná jen o nějakého podvodníka ,který by chtěl nějak zneužít nějaké přihlašovací údaje , na kterých by třeba mohl být funkční online pass? EA head office má na svém profilu hranou pouze fifu a má získaných 5G , za 5 střel na bránu , myslíte ,že by EA hráli z Office profilu Fifu ? :D za každou radu , či jestli se stím už někdo setkal budu rád :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby tě chtěli zabanovat tak by nežádali žádné přihlašovací údaje k tvému účtu a věděli by rovnou jestli jsi či nejsi hacker a rozhodně by tě neinformovali přes xlive message ale přes email :) Jsou to jen nějací zas*aný šmejd/i co tě chtěj oblbnout a hacknout ti účet,žadnej admin, moderátor nebo bůh ví kdo ještě nikdy nepožaduje přihlašovací údaje! A rozhodně by nenapsali ur ale pravopisně your (viz: ur ea server)+ je tam mnoho menších chyb..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wau díky :) tady nad tím už hodinu farám , protože mě to fakt docela štve :) Ale taky se mi zdála blbost ,že by mi psali na xbox live a né na Email a proč vlastně by chtěli moje údaje , když oni je ve svojí databáze moje údaje mají :) no tak si mě aspon uklidnil díky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu