azgard Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Zdravím . Dneska si tak hraju fifu 11 na xbox live a najednou mi příjde zpráva od uživatele EA head office . Ve které je napsáno : I have had recent complaints about you hacking. I will need your login details to check so send it in a message. If you refuse to give details then EA will asume your a hacker and will deactivate ur EA server. Thank you for reading this. Tak sem trochu nezachápal. Co si předstalvuje pod Login details? Myslíte ,že by opravdu mohlo jít o nějaký účet EA sports , myslíte že by se se vůbec obtěžovali stím mi něco napsat? Nebo se jedná jen o nějakého podvodníka ,který by chtěl nějak zneužít nějaké přihlašovací údaje , na kterých by třeba mohl být funkční online pass? EA head office má na svém profilu hranou pouze fifu a má získaných 5G , za 5 střel na bránu , myslíte ,že by EA hráli z Office profilu Fifu ? :D za každou radu , či jestli se stím už někdo setkal budu rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 každopádně neposílej žádné údaje! :D jistě se jedná o pokus o krádež účtu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 dobře díky :) kdýžtak co by stím mohli EA udělat? Asi jen zablokovat EA servery ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Kdyby tě chtěli zabanovat tak by nežádali žádné přihlašovací údaje k tvému účtu a věděli by rovnou jestli jsi či nejsi hacker a rozhodně by tě neinformovali přes xlive message ale přes email :) Jsou to jen nějací zas*aný šmejd/i co tě chtěj oblbnout a hacknout ti účet,žadnej admin, moderátor nebo bůh ví kdo ještě nikdy nepožaduje přihlašovací údaje! A rozhodně by nenapsali ur ale pravopisně your (viz: ur ea server)+ je tam mnoho menších chyb.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Wau díky :) tady nad tím už hodinu farám , protože mě to fakt docela štve :) Ale taky se mi zdála blbost ,že by mi psali na xbox live a né na Email a proč vlastně by chtěli moje údaje , když oni je ve svojí databáze moje údaje mají :) no tak si mě aspon uklidnil díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Sice je pozdě, ale pro příště při takovémto jednání dejte v menu File Complaint. M$ by to měl řešit a pokud ne, tak se o tom alespoň dozvědí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.