Pietro Fofista Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 vypadá to dobře....jen aby to tak vypadalo i ve hře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Omg, proč tu musí být o jedné hře 4 topicy? Navíc žádné video z konzolí ještě neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Navíc žádné video z konzolí ještě neni a co je pak gameplay? řekl bych že video ze hry, určitě to není animace ani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To video je z PC... tyhle gameplay videa jsou z PC když je to primární platforma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To video je z PC... tyhle gameplay videa jsou z PC když je to primární platforma A jakej v tom je asi rozdíl jestli koukáš na gameplay z PC nebo konzole??? příběh je snad stejnej ne?? tak o co ti jde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 A jakej v tom je asi rozdíl jestli koukáš na gameplay z PC nebo konzole??? příběh je snad stejnej ne?? tak o co ti jde!! Mozno preto, ze xbox verzia nebude asi tak detailne pohladna ako PC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Moznoze preto, ze xbox verzia nebude asi tak detailne pohladna ako PC z nějakýho videa na youtube stejně prd poznáš jakou má grafiku konzole a jakou PC..na youtube vypadá všechno stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 z nějakýho videa na youtube stejně prd poznáš jakou má grafiku konzole a jakou PC..na youtube vypadá všechno stejně To mas pravdu, ale grafika v PC bude o dost lepsia, ako 5 rokov stary X360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 To mas pravdu, ale grafika v PC bude o dost lepsia, ako 5 rokov stary X360. To ano, to souhlasim, ale mě jde o ten žvást co řek Vondy: že žádný video z konzole neni, že sem dal gameplay z PC..jako kdyby na tom záleželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 faktem ale je, že jsou tu o BF3 snad 3 topicy! z toho jeden má v názvu gameplay video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 faktem ale je, že jsou tu o BF3 snad 3 topicy! z toho jeden má v názvu gameplay video.. no ale to už je potom zase k řešení něco jinýho než nějaký přiblblý video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Grafika na PC bude asi lepší ale konzole je konzole a určitě si nebudu kupovat kompa za dvacku abych měl jen tu nejjj grafiku.Já jsem z xkem velice zpokojený.To máš to samé že nemám nic proti tomu že crysis 2 grafika je lepší na PC než na konzolích,to mě vůbec nevadí hlavně že to i na xku vypadá krásně a jak říkám :-) konzole je konzole ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 atim jen z ps3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 No rozdíl oproti PC tam je dost znatelný :? :D bude mi to trošičku líto, ale čekal jsem to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Jo ale je to Psko, uvidime jak dopadne xko...zatim jsem ale na jiny video nenarazil. EDIT : Jinak bych ale nerekl,ze je to nejaky hrozny...skoda tech 30 fps kdyz uz porazit COD tak se vsim vsudy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 perfektní , nemohu se dočkat =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A na x360 v češtině http://www.xboxweb.cz/hry/battlefield-3/12701-battlefield-3-v-cestine-i-na-xbox-360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 novinky házejte sem http://console-forum.net/tema/128393-battlefield-3 :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Xko určitě nedopadne hůř.Horší to nebude,myslím že na obou konzolích to bude moc pěkné :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 nove video nocni mise :-)) video je s verze pro xbox 360 http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DAzA4dv0xkzg%26feature%3Dplayer_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 No konečně asopon jedno video z xka.... i když mi připadá,že s náma trochu vyjebali pač ukazali noční misi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.