Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mi zvuk přes HDMI

Miši2

Otázka

Čau, loni v říjnu jsem si koupil HDMI kabel se zlatými konektory ... využívám ho tak, že si v noťasu pustím HD film a pak se na něj dívám v telce a zvuk mi šel z telky díval sem se tak až do ledna a pak sem neměl čas tak sem na filmy nekoukal ... ale najednou mi zvuk nejde z telky ale pouze z noťasu. Nevíte jak se to dá nějak změnit ? díky :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Čau, loni v říjnu jsem si koupil HDMI kabel se zlatými konektory ... využívám ho tak, že si v noťasu pustím HD film a pak se na něj dívám v telce a zvuk mi šel z telky díval sem se tak až do ledna a pak sem neměl čas tak sem na filmy nekoukal ... ale najednou mi zvuk nejde z telky ale pouze z noťasu. Nevíte jak se to dá nějak změnit ? díky :bash:

Co mas za grafiku?Zkousel jsi to treba pustit na jine tv?Jo a jakej mas OS?

Odkaz ke komentáři

• 0

zkus tohle :

Problém je v tom nastavení spdif. U notebookov je zvyčajne spdif výstupom pre audio sluchátkový výstup (Line-Out) prepnutý na digitálny spdif.

Pre výstup audio cez hdmi treba vo Windows v nastavení zvuku nastaviť zvukový výstup na HDMI audio (treba nainštalovať hdmiaudio ovládač pre ati). A pod Win XP použiť mikrosoftí patch kb888111xpsp2.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu