radek1993 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 zdravim stahl jsem si fifu 11 a kdyz si zapnu zapas mam cernej travnik a vse okolo taky vidim jen hrace nevite nekdo prosim co stim ? nebo jakej soubor asi bude spatnej ? diky za vsechny odpovedi doufam ze mi poradite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ládaví88 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Kup si origo a přestane ti to dělat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 radek1993 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 jasny diky za radu ... rad bych to rozjel tak jako ostatni ale nevim vcem je chyba tak se ptam jestly to nedela este nekomu ... bohuzel u ps3 sem mi rozbila mechanika takze muzu hrat jen stazeny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tusken Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 vyskúšaj stiahnuť inú verziu hry alebo nastavenie farieb v hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
radek1993
zdravim stahl jsem si fifu 11 a kdyz si zapnu zapas mam cernej travnik a vse okolo taky vidim jen hrace nevite nekdo prosim co stim ? nebo jakej soubor asi bude spatnej ? diky za vsechny odpovedi doufam ze mi poradite :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.