Lokajz Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 Cus lidi sonul sem di dil simpsnovejch a dil pratel pres RapidShare vse v pohode jsem sosnul a kdyz sem to nahral do PSP tak mi najede ikonka jen tohle a nic vic Unsupported Data co s tim diky za odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2007 špatný formát?!! musí to být MP4 na převod ej nejlepší psp expres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 špatný formát?!! musí to být MP4na převod ej nejlepší psp expres To nemusí být špatný formát.Tohle mi to psalo i u MP4.Nejlepší je to zkusit dát do jiné složky nebo změnit firmware na vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djombe Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tohle mi delalo taky dokud sem neupgradnul na vyssi fw a klidne to muze byt mp4....:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 jaký máš fw? může to být že nemáš cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 mam 310 OE A uz je vse v pohode convertul sem to jeste jednou a de to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gig56 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 mam 310 OE A uz je vse v pohode convertul sem to jeste jednou a de to :) já mám 4.01 konvertlý na mp4 z avi a dělá to taky a do jaký složky to mám teda hodit?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 já mám 4.01 konvertlý na mp4 z avi a dělá to takya do jaký složky to mám teda hodit?:? MAQ/cislo/.MP4 se dava do ANV a nebo MNV coz sou slozky ktery maj bejt ve slozce MP_ROOT a pokud je to normalni MP4 (napr BadBoys.mp4) tak s nima do slozky VIDEO....how simple... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gig56 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 MAQ/cislo/.MP4 se dava do ANV a nebo MNV coz sou slozky ktery maj bejt ve slozce MP_ROOT a pokud je to normalni MP4 (napr BadBoys.mp4) tak s nima do slozky VIDEO....how simple... díky ale tyhle složky tam nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 díky ale tyhle složky tam nemam tak si naformatuj kartu a na rootu se ti normalne vytvori MP_ROOT a video...a nebo si proste precti navod pro zacatecniky:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 El Matador Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Jednoduse to video pres nakej program (myslim ze to de i pres DVD Fab, nebo pres neco jinyho) zkomprimuj do danýho formátu (mp4 a náký další požadavky) a pak ti to ve videu pude...nebo pokud to neceš dělat takhle hard, stáhni si do psp tenhle program: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030021 a problem by tak mel byt vyresen...asi uz k tomu nikdo nic...Admini pls //LOCK8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lokajz
Cus lidi sonul sem di dil simpsnovejch a dil pratel pres RapidShare vse v pohode jsem sosnul a kdyz sem to nahral do PSP tak mi najede ikonka jen tohle a nic vic Unsupported Data co s tim diky za odpovedi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts