Lokajz Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Odesláno Září 5, 2007 Cus lidi sonul sem di dil simpsnovejch a dil pratel pres RapidShare vse v pohode jsem sosnul a kdyz sem to nahral do PSP tak mi najede ikonka jen tohle a nic vic Unsupported Data co s tim diky za odpovedi.
0 petrla Odesláno Září 5, 2007 Nahlásit Odesláno Září 5, 2007 špatný formát?!! musí to být MP4 na převod ej nejlepší psp expres
0 placek Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Odesláno Září 6, 2007 špatný formát?!! musí to být MP4na převod ej nejlepší psp expres To nemusí být špatný formát.Tohle mi to psalo i u MP4.Nejlepší je to zkusit dát do jiné složky nebo změnit firmware na vyšší.
0 djombe Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Odesláno Září 6, 2007 tohle mi delalo taky dokud sem neupgradnul na vyssi fw a klidne to muze byt mp4....:bash:
0 Lokajz Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 6, 2007 mam 310 OE A uz je vse v pohode convertul sem to jeste jednou a de to :)
0 gig56 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 mam 310 OE A uz je vse v pohode convertul sem to jeste jednou a de to :) já mám 4.01 konvertlý na mp4 z avi a dělá to taky a do jaký složky to mám teda hodit?:?
0 En3mY Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 já mám 4.01 konvertlý na mp4 z avi a dělá to takya do jaký složky to mám teda hodit?:? MAQ/cislo/.MP4 se dava do ANV a nebo MNV coz sou slozky ktery maj bejt ve slozce MP_ROOT a pokud je to normalni MP4 (napr BadBoys.mp4) tak s nima do slozky VIDEO....how simple...
0 gig56 Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 MAQ/cislo/.MP4 se dava do ANV a nebo MNV coz sou slozky ktery maj bejt ve slozce MP_ROOT a pokud je to normalni MP4 (napr BadBoys.mp4) tak s nima do slozky VIDEO....how simple... díky ale tyhle složky tam nemam
0 En3mY Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 díky ale tyhle složky tam nemam tak si naformatuj kartu a na rootu se ti normalne vytvori MP_ROOT a video...a nebo si proste precti navod pro zacatecniky:roll:
0 El Matador Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Odesláno Září 27, 2008 Jednoduse to video pres nakej program (myslim ze to de i pres DVD Fab, nebo pres neco jinyho) zkomprimuj do danýho formátu (mp4 a náký další požadavky) a pak ti to ve videu pude...nebo pokud to neceš dělat takhle hard, stáhni si do psp tenhle program: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030021 a problem by tak mel byt vyresen...asi uz k tomu nikdo nic...Admini pls //LOCK8)
Otázka
Lokajz
Cus lidi sonul sem di dil simpsnovejch a dil pratel pres RapidShare vse v pohode jsem sosnul a kdyz sem to nahral do PSP tak mi najede ikonka jen tohle a nic vic Unsupported Data co s tim diky za odpovedi.
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts