FlamE Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Zdravím, všiml jsem si, že zmizely sekce Download( Ke stažení ) a jelikož nejsem zde moc aktivní ani jsem nikde nenašel proč jsou pryč, chtěl bych se zeptat vás,co se stalo se sekcí Download? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FlamE Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Díky, jsem nějak to téma nenašel:) PS: Doufám v brzké otevření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FlamE
Zdravím, všiml jsem si, že zmizely sekce Download( Ke stažení ) a jelikož nejsem zde moc aktivní ani jsem nikde nenašel proč jsou pryč, chtěl bych se zeptat vás,co se stalo se sekcí Download?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.