AsdXbox Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Smazal jsem si účet ale nechal si Uložené pozice z her, jak je ted mám dostat na nově vytvořený účet? Dá se nějak změnit Region? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lojkas Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ulozene hry jsou vazany na profil takze na zadnem jinem je hrat nemuzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Smazal jsem si účet ale nechal si Uložené pozice z her, jak je ted mám dostat na nově vytvořený účet?Dá se nějak změnit Region? save si dáš na flešku , tu otevřeš programem USBXTAFGUI_ a programem MODIO můžeš do starých savů vložit ID nového profilu . Já jsem to teď dělal a jde to . Jestli myslíš NTSC na PAL - tak to nejde . lojkas : nemáš pravdu - jde to , mám to odzkoušené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AsdXbox
Smazal jsem si účet ale nechal si Uložené pozice z her, jak je ted mám dostat na nově vytvořený účet?
Dá se nějak změnit Region?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.