PAdsamP Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Čus čus, potřebuju poradit. AC sem si stáhnul, nainstaloval, vložil crack a začal hrát. Mám disk rozdělen na dva disky a po chvilce hraní sem hru vypnul. Pak sem ji zas spustil a save tam nebyl,říkám se tak jo asi že sem to vypnul Alt+F4 ale potom sem to hrál asi hodinu a půl a byl sem už daleko v ději....vypnu hru, píše mi to bláboli že neuložená data budou ztracena tak potvrdim pač se to má ukládát samo. Zapnu za hru zas za chvíli a save nikde, furt furt a furt tam neni. Ikona ve hře, že se hrá má ukládat se tam objevuje, Hru sem znova přeinstaloval a dal i jiný crack, Prosím o POMOC. Tu hru nemá cenu hrát když nejde ULOŽIT POZICE.... :cry: :cry: :cry: Děkuju za tipy a nápady :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VVenca8 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Cau. Za prve bych se moc nechlubil, ze sis hru stahnul, ale to jen na okraj. K tvemu problemu- u BFBC2 se taky neukadala hra a na vině byla diakritika v profilu. Pokud mas profil ve winu nazvany napriklad Tomáš tak se ti hra neukladala.. musel si profil prejmenovat na Tomas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 nebo ja to delam tak,ze ve win 7 musim to spoustet jako spravce.(specialne v COD).inac mi to taky neulozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Dík za rady, jmeno sem už dal Altair =D a spouštim jako správce, nic nepomáhá...nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddy1468624839 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Podle me mas spatny crack skus jiny treba od skidrow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 stahni update najdes ho na kazdem warez foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAdsamP Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Takže crack mám od SKIDROW, ten při zapnutí hry mi skočí jen logo SKIDROW a pak hra, žádný ubisoft launcher se mi nespouští....Patch 1.01 sem si stáhnul ale sotva dám instalovat tak mi to vypíše že moje verze hry s tim neni kompatibilní nebo co.... =(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 mě to dělá to samí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 tak už mi to de ale musim to pouštět jako správce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.