abcman Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Čaute, jsem tam vyhral xbox a jsou tam i další zajímavé ceny, tak pokud chcete něco vyhrát, tak tahle stránka spolehlivě funguje! Vyhrajte iPhone! Jsou tam ceny i za 6kč a to už stojí za to zkusit! www.lumito.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 no a? tohle tady na foru nemá co dělat..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 OMG s touhle KKT stránkou tu už někdo otraovval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jsem tam vyhral xbox A já White House. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 On to pise do kazde sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 dejte mu banan a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
abcman
Čaute, jsem tam vyhral xbox a jsou tam i další zajímavé ceny, tak pokud chcete něco vyhrát, tak tahle stránka spolehlivě funguje! Vyhrajte iPhone!
Jsou tam ceny i za 6kč a to už stojí za to zkusit!
www.lumito.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.