Pyxi007 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Dobrej , chci se voptat. Ma nekdo zkusenosti i s DVDckama od TDK ---(TDK DVD+R DL 8,5GB) Kamos mi je koupil a nevim jestli to ma cenu na ne neco vypalovat?! Tak potrebuju radu, jestli Xko, respektive mechanika dokaze sežrat TDK DL dvdcko? :D Predem diky'8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 TDK jsou celkem dobré DVD . Vše záleží hlavně na tom jak je dobrá vypalovačka . Když je špatná , tak ani na VERBATIM se nedaří . Každopádně to zkus . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ja palil i na maxvelly (nebo co to bylo za znacku), a jelo to vsechno v pohode.. tady u toho taky zalezi prave jak uz rekl toro pomerne hodne na vypalovacce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pyxi007 Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ok tak vypalovacka doufam dobra :D je nova a palim to na notasu, doposud vse co jsem palin na notasu(verbatim) tak to slo vpoho! takze skusim a dam vedet. jo a kolik stoji jedno dvd TDK DL ??? nemuzu to nikde najit! jo a jinak zkousel jsem taky PHILIPS a nechtelo to vzit...jed do menu a pak nic, rek bych ze lag .zatim diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 ja vzdy kupoval Verbatim- zhruba 25 za kus, protože tady nekdo psal o TDK zkusil jsem je a jedou uplne vpohode a stoji zhruba 16 /kus. Philips mě ale taky jeli uplne krásně ty vychazeli tak na 20 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheChoosenOne13 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 na TDK už mám vypáleno asi 20 her a všechny v pohodě, žádná chyba při vypalování, jedou na 100% stejně jako Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vostoq Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Já zkoušel jak verbatim tak ještě nějaku druhou značku a nejelo ani jedno. Holt notebooková vypalovačka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rest Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 zkus když tak ty Maxvelly , mají dobrou cenu a všechny mi fungují bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ja normalne palim na ntb a vsechno zatim jelo :) imgburn zvlada vsechno levou zadni :) vypalovano rychlosti 4x a vsechno projeto abgx na level 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Já používám MediaRange a všechny hry jedou bez problémů a jsou dost levný. Jenom mi přijde že jsou v mechanice trošku hlučnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Já používám MediaRange a všechny hry jedou bez problémů a jsou dost levný. Jenom mi přijde že jsou v mechanice trošku hlučnější. Je zázrak že ti vůbec fungují - jsou to největší šmejdy ( MEDIARANGE , TESCO , GIGAMASTER , AONE ) .Když už chceš používat levnější media , tak doporučuji MAXELL - výborné a za vynikající cenu : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pyxi007 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Mno objednáno a jdu je vyzkoušet, uvidíme jak to dopadne !!!!! :) http://www.alza.cz/emtec-fantastic-security-8-5gb-10ks-cakebox-d127782.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 prve devedka som mal IMATION, isli tiez v pohode .. palim ale iba na alzacke verbashity :-))) ja si myslim ze je to aj tak jedno pokial to xbox precita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pyxi007
Dobrej , chci se voptat.
Ma nekdo zkusenosti i s DVDckama od TDK ---(TDK DVD+R DL 8,5GB)
Kamos mi je koupil a nevim jestli to ma cenu na ne neco vypalovat?! Tak potrebuju radu, jestli Xko, respektive mechanika dokaze sežrat TDK DL dvdcko? :D
Predem diky'8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.