dre.mc Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 zdravim stahl sem si HP 7 standartně sem převedl na wawe 2 a když sem to dal do xboxe tak to chtělo update dashboardu posleze jsem updatoval ale stejne nejde spustit .. neví někdo co stim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Měl jsi před tim ten novej DB? po mě to žádnej update nechtělo...a nic jsem nepřeváděl na žádnej jinej wave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 zdravim stahl sem si HP 7 standartně sem převedl na wawe 2 a když sem to dal do xboxe tak to chtělo update dashboardu posleze jsem updatoval ale stejne nejde spustit .. neví někdo co stim ? Updatovat dash z DVD patchovaného na nižší wave nelze ! Musíš updatovat z flešky , nebo live . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dre.mc Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 najdu někde navod jak updatovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.