junior Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Čau lidi chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o náký dobrý střílečce aby sme mohli třeba hrát 2 na jedný obrazovce(nevim jak setomu řiká :D) dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Zde je seznam všech her na XBOX 360 a máš u nich zatržené jestli lze hrát ve dvou a více nebo ne. http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 já vim jen o Army of Two a 50 cent Blood on the Sand Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 hrát 2 na jedný obrazovce(nevim jak setomu řiká :D) dík :) říká se tomu hrát ve split screenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 já vim jen o Army of Two a 50 cent Blood on the Sand Já vím že jde 50 cent po coopu ale odkdy i po splitscreenu ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jaký je rozdíl mezi co-op a splitscreen ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The.ZERO Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 co-op hraje te po netu,Splitscreen - ze se obrazovka rozdeli na casti a kazdej hrac ma svoji cast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Coop muzes hrat treba jen po netu...to znamena ze coop nemusi byt vzdy splitscreen, na jedne konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Svacina to není pravda coop znamená jakože je to většinou nějakej příběh/single player kterej hrajete ve více lidech proti počítači (botům) a ten mužete hrát jak online (po netu = normal coop) tak i offline (po splitscreenu = splitscreen coop) a splitscreen to máš pravdu, to znamená ta rozdělená obrazovka a na rozdělený obrazovce mužete hrát coop ale i třeba nějakou MP hru, nebo prostě né hru kde hrajete proti botům ale proti sobě nebo proti jiným hráčům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Halo Reach sem videl na youtubku ve Splitscreenu, ale nemam odzkouseno jelikoz mam jen jeden ovladac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Halo Reach sem videl na youtubku ve Splitscreenu, ale nemam odzkouseno jelikoz mam jen jeden ovladac Ano HR jede ve splitscreenu az pro ctyri hrace a to jak coop kaman, tak firifight i klasicky multak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 dík moc lidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaXiLuPA Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 CoD jde taky na splitscreen..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Já doporučuju: Halo Reach, Halo 3, H3:ODST, Resident Evil 5, Army of Two: 40th Day, GTA: San Andreas (hra pro původní xbox), Borderlands, Left 4 Dead 1 a 2, Lord of the Ring: Conquest či všechny CoD (Krom classic) a ještě tu jsou i další.... Nad těmahle gamesama jsem prožil z kámošema sakra hodně zábavy at už na rozdělené obrazovce či z kámošema na netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To už jste zapoměli na Gears of War 1,2 !!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To už jste zapoměli na Gears of War 1,2 !!! :) To je mozna vubec nejlepsi hra na splitscreen...samotneho me to moc nebralo...ale s kamosem nad par pivkami...k nezaplaceni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 To je mozna vubec nejlepsi hra na splitscreen...samotneho me to moc nebralo...ale s kamosem nad par pivkami...k nezaplaceni ;) No, já jsem to chtēl zmínit to GoW ale ta hra mē moc nebavila ikdyž je to vyhlášená pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Já vím že jde 50 cent po coopu ale odkdy i po splitscreenu ? A kdo tady mluví o split creenu??? otázka byla jaká hra jde pro dva..navíc 50 cent jde normálně v příběhu hrát ve dvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Čau lidichtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o náký dobrý střílečce aby sme mohli třeba hrát 2 na jedný obrazovce(nevim jak setomu řiká :D) dík :) Na jedný obrazovce!!! Neumíš čist???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Na jedný obrazovce!!! Neumíš čist???!!! umim číst a co má jako bejt?? spíš je vidět jak se v tom strašně vyznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Já doporučuju:Halo Reach, Halo 3, H3:ODST, Resident Evil 5, Army of Two: 40th Day, GTA: San Andreas (hra pro původní xbox), Borderlands, Left 4 Dead 1 a 2, Lord of the Ring: Conquest či všechny CoD (Krom classic) a ještě tu jsou i další.... Nad těmahle gamesama jsem prožil z kámošema sakra hodně zábavy at už na rozdělené obrazovce či z kámošema na netu :) Omlouvám se za off, ale zkoušel jsem rozjet GTA SA na xboxu ale nepovedlo se mi, ale zajímámě jak se hraje v SA multi nebo coop?:) Na Live se dá hrát? Jet o něco jako SAMP? Ikdyž ten je neoficialní....Nebo je tam jenom Split-screen? Dík za odpověď...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Po livu to hrát nejde, minulej rok zrušilo MS podporu xlive pro staré xbox1 hry a GTA:SA ani hrát online nešlo, splitscreen tam taky neni ale když to hraješ ve dvou tak máš takovej pohled ze zhora (ne jako strategie) viz. Youtube, napiš tam třeba: san andreas coop, jestli to nepochopíš jak na to tak se mě pak mužeš přes PM zeptat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 za me doporucuju Rainbow Six Vegas 2, super parba za malo penez. Na aukru se da sehnat okolo 300 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dancsi44 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Nej rezba pro dva je Gears of War 1,2 !! Dobrej je i Kane n Lynch 1,2 , ve dvou tyto hry jsou uplne nej. Dobra sranda je i LEGO: Indiana Jones (Star Wars, Batman). Ve vice hracu sjou dobre i hry tipu Fantastic Four, Marvel Ultimate Alliance 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.