Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

pomozte s Prince of persi: RS

Snowgeee

Recommended Posts

tady to mas z navodu na abc games

The Arena

V aréně vás čeká souboj s velkým obrem. Zatím se na něj nepokoušejte jít přímo, váš první úkol je oslepit ho. Všimněte si dvou způsobů, jak se mu dostat do úrovně očí – vyšplhejte vždy až nahoru a pomocí Speed Killu ho oslepte. Každé oko je na tři fáze Speed Killu a musíte se přesně strefit do časování. Až bude obr oslepen, sekejte mu do nohou, dokud nepadne na kolena. Až se tak stane, opět si vyčíhejte správný okamžik a třemi údery ho doražte. Po boji shlédněte animaci, po které získáte možnost uložení hry, aniž byste se napili z fontánky. SAVE.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vybehni po prekazkach na takovou plosinu na zdi, pockej az se ti rozmaze obrazovka (pripraven pro speedkill), skoc na nej a "speedkiluj", to udelas dvakrat pak bude mit malo zdravi tak ho sekej do nohou a az padne na kolena vybehni mu na zada a zase speedkill. Hotovo

Odkaz ke komentáři

no prostě jsou tam na zemi 2cesty jak nahoru...dají se najít uplně v pohodě...jak se dostaneš na to nejvyžší místo tak to něm skočíš...no a co se stane? speed kill stačí to jenom časovat...pak jak mu vypíchneš obě oka(takže 2x po něm skočíš:D ) tak mu budeš sekat nohy...bacha at tě neodkopne dost to bolí myslim že se to nedá přežít:D jak klekne...tak mu skočíš na záda a zase speed kill...to jest vše:)

Speed kill musíš zmáčknout co nejrychleji to jde když zasvítí obrazovka ne dřív a ne později

EDIT: projel jsem comlet prince of persia(trilogii) jedničku 2x...warior within asi tak 8x(na všechny 3urowně + bonusy=jinačí konec) revelation 2x,trojku 3x(všechny urowně) a rival sword je t samé jako trojka na compu....

njn je to best hra co jsem hrál:)

Odkaz ke komentáři

tak me vysvetli proc ti dela tenhle boss takovy potize :D

no přesně:D jak jsem si kdysy eště koupil poprwé prince of pesia two throne(nebo jak se to píše:D ) tak jsme ho projel za 11H a to mně dost nasralo...dal jsem za něho 999,- a tak zichle ho mít za sebou:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu