Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 čau lidi potřeboval bych poradit jak mam zabit toho obra v tý jakoby aréně...hraju to už skoro den a furt nwm jak na něj tak mi pls helpnete....dík za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tady to mas z navodu na abc games The Arena V aréně vás čeká souboj s velkým obrem. Zatím se na něj nepokoušejte jít přímo, váš první úkol je oslepit ho. Všimněte si dvou způsobů, jak se mu dostat do úrovně očí – vyšplhejte vždy až nahoru a pomocí Speed Killu ho oslepte. Každé oko je na tři fáze Speed Killu a musíte se přesně strefit do časování. Až bude obr oslepen, sekejte mu do nohou, dokud nepadne na kolena. Až se tak stane, opět si vyčíhejte správný okamžik a třemi údery ho doražte. Po boji shlédněte animaci, po které získáte možnost uložení hry, aniž byste se napili z fontánky. SAVE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Vybehni po prekazkach na takovou plosinu na zdi, pockej az se ti rozmaze obrazovka (pripraven pro speedkill), skoc na nej a "speedkiluj", to udelas dvakrat pak bude mit malo zdravi tak ho sekej do nohou a az padne na kolena vybehni mu na zada a zase speedkill. Hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 to je sice hezky ale ja se o to pokousel snad 100 x ale nepovedlo se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 a co presne ti tam nejde? nepovedlo se ti ho oslepit,nebo ho nemuzes dostat nakolena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 nejde mi ho aslepit....vzdycky me zahidi a po case zabije.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 to musis spravne nacasovat ten speed kill...vzdycky az ti zsedne obrazovka...dali to jini musis taky... tak me napada zkousels obe ty cesty jak se mu na ty oci dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 jo zkousel sem obe....ale z ty druhy se mi to ani nepovedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 no ono musis vyuzit obe,takze jestli se ti to z jedne strany povedlo taks mu vypichl jenom jedno oko a to druhy musis z druhe strany,jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 aha...je to mozny no....du to zkusit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tak sem to zkoušel a přijde mi že ho bodne do ramene...potom mu běží po ramenou a pak mě chytí a zahodí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 to znamena zes ten speed kill blbe nacasoval...to posledni zmacknuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 aha....a kdy to mam zmacknout...spis dřív nebo spíš dýl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Ne driv nebo dyl, ale presne kdyz ta dyka vyda charakteristicky zvuk. Ten speedkill je tri udery dlouhy takze ctverecek zmacknes celkem trikrat v serii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 no prostě jsou tam na zemi 2cesty jak nahoru...dají se najít uplně v pohodě...jak se dostaneš na to nejvyžší místo tak to něm skočíš...no a co se stane? speed kill stačí to jenom časovat...pak jak mu vypíchneš obě oka(takže 2x po něm skočíš:D ) tak mu budeš sekat nohy...bacha at tě neodkopne dost to bolí myslim že se to nedá přežít:D jak klekne...tak mu skočíš na záda a zase speed kill...to jest vše:) Speed kill musíš zmáčknout co nejrychleji to jde když zasvítí obrazovka ne dřív a ne později EDIT: projel jsem comlet prince of persia(trilogii) jedničku 2x...warior within asi tak 8x(na všechny 3urowně + bonusy=jinačí konec) revelation 2x,trojku 3x(všechny urowně) a rival sword je t samé jako trojka na compu.... njn je to best hra co jsem hrál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 takze hned jak bude speed kill tak to mam zmacknout jo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 hned jak ti blikne obrazovka a zazni ten zvuk btw jestli ti nejdou speed killy pockej si na posledniho bosse,to je teprv lahudka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 hned jak ti blikne obrazovka a zazni ten zvukbtw jestli ti nejdou speed killy pockej si na posledniho bosse,to je teprv lahudka :D tak to jo...:D a to eště na nejtěžší urowěn...ty speed killi jsou jenom chvilučku asi pár setinek:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 speed killy sou v pohode....dostal sem se do ty areny asi za 3 h hrani....tak to neni problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tak me vysvetli proc ti dela tenhle boss takovy potize :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 tak me vysvetli proc ti dela tenhle boss takovy potize :D no přesně:D jak jsem si kdysy eště koupil poprwé prince of pesia two throne(nebo jak se to píše:D ) tak jsme ho projel za 11H a to mně dost nasralo...dal jsem za něho 999,- a tak zichle ho mít za sebou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.