KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 zdravím nejede mi to psp video co se přehraje jak na tvrdo vypnu psp a pak ho zapnu. nevyte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marack666 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 měl by ses napřed naučit jaký se píše i/y ve slově video a nevíte :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 na učeni není čas. a nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nehrabal si sa nahodou v zlozkach flash0 alebo nejakej podobnej a nevymazal si tam nahodou nieco? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Držíš cca 4 sekundy vypínací tlačítko? Pokud ano a pak zapneš psp tak by se ti mělo objevit, pokud ovšem to tlačítko jen držíš 1 sekundu tak to dáváš jen do sleep modu. No a pokud to děláš správně, tak normálně se ti zapne psp bez videa, ale jinak běží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ja vím co je sleep mode až taky neznalec PSP nejsem... ale jinak vypnu na tvrdo zapnu a to videjko tam není. ale psp běži v klidu. a mám 6.20 tn-d permanent patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Tenhle cfw jsem neměl a možná to je tím, ale pokud ti psp běží v pořádku nevidím problém. Jinak musel jsem to v minulém postu napsat - někdy se tu objeví individua kteří nevědí a lepší je to napsat hned než se tu 3 stránky bavit o něčem a pak zjístit že to byla nějaká prkotina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p-l-a-y-e-r Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 zkus znovu update na ofw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Update na 6.35 Pro-B3 a následný DG na 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 no skoušel jsem vypnout CFW ale nejde. skusim format karty a s prazdnou kartou. ale jinak. nešlo by dát něco do flash0 aby to tam bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p-l-a-y-e-r Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ty jsi jenom restartoval psp aby ti zmizel TN zkus UPDATE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ja mam CFW na trvalo. a mi to ted nejde zrušit a update neni žádny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Je to způsobený 6.20 TN-D Pernament Patcherem - bo to logo se ukazuje furt když ukončíš hru/HB... a jelikož to někomu může lézt na nervy tak jsou dvě verze. Jedna se Sony logem a jedna bez něj. V Tutu TN HEN od FxR jsem tam postl obě verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 ok dík si musim dát tu druhou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravím nejede mi to psp video co se přehraje jak na tvrdo vypnu psp a pak ho zapnu. nevyte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.