The.ZERO Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 zdravim mam flash LT a podle programu Xval jsem zjistil ze jsem flagnutej....Mam se bat banu kdyz pujdu hrat na xbox live? Nebo mam radsi zajit za flasherem na preflashovani a unflagnuti? ? vas nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Unflag reflesh jasne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 flagu se nezbavíš. dokud nepřijde vlna banů, tak se zatím bát nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 flagu se nezbavíš. dokud nepřijde vlna banů, tak se zatím bát nemusíš. Flag je zapsán jen v paměti xboxu a jde odstranit . Flasheři toto i nabízejí . Nemůžeš tvrdit , že se ho nelze zbavit . Hned příspěvek nad tvým to Linuxík umí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Umim :D Nuu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ak si bol s flagom online, tak myslim ze to asi nepojde (pojde pojde, ale po pripojeni ho dostanes naspat) .. nech sa pripadne Linuxik vyjadri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
The.ZERO
zdravim mam flash LT a podle programu Xval jsem zjistil ze jsem flagnutej....Mam se bat banu kdyz pujdu hrat na xbox live? Nebo mam radsi zajit za flasherem na preflashovani a unflagnuti? ? vas nazor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.