The.ZERO Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 zdravim mam flash LT a podle programu Xval jsem zjistil ze jsem flagnutej....Mam se bat banu kdyz pujdu hrat na xbox live? Nebo mam radsi zajit za flasherem na preflashovani a unflagnuti? ? vas nazor Citovat
0 saza Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 flagu se nezbavíš. dokud nepřijde vlna banů, tak se zatím bát nemusíš. Citovat
0 toro Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 19, 2011 flagu se nezbavíš. dokud nepřijde vlna banů, tak se zatím bát nemusíš. Flag je zapsán jen v paměti xboxu a jde odstranit . Flasheři toto i nabízejí . Nemůžeš tvrdit , že se ho nelze zbavit . Hned příspěvek nad tvým to Linuxík umí . Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 ak si bol s flagom online, tak myslim ze to asi nepojde (pojde pojde, ale po pripojeni ho dostanes naspat) .. nech sa pripadne Linuxik vyjadri Citovat
Otázka
The.ZERO
zdravim mam flash LT a podle programu Xval jsem zjistil ze jsem flagnutej....Mam se bat banu kdyz pujdu hrat na xbox live? Nebo mam radsi zajit za flasherem na preflashovani a unflagnuti? ? vas nazor
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.