Mike Vyhul Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Zdravim všechny příznivce PSP :psp: . Chci se zeptat jestli by jste mi nemohli poradit jak vytunit PSPčko. Dávejte sem prosím linky s tuningy PSP :thumbup: a kdyby jste našli přímo popis jak tuningovat tak to jsem taky prosím hoďte. :party: Předem díky.. :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 co máš za psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 PSP 3004 Slime a Lite White Crematic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 regni se a koukni na pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike Vyhul Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 díky moc, ale nic jsem tam nenašel.. škoda regni se a koukni na pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Na 3004 moc neni ... na FAT je plno tuningu a vylepšeníček a prkotin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 A nenaslo by sa nieco na 2004? Stara doska? :D Dakujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 hoši tady máte http://www.pspzone.sk/articles.php?cat_id=1 je tam tuning na 1xxx, 2xxx, 3xxx ale na go ne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.