Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Dobrý den, mám takový dotaz. Brácha nakupuje věci ze zahraničí a chtěl jsem si tam kupovat aji hry na xbox 360 slim. Tak jsem se chtěl zeptat jestli to není nějak na škodu jestli nehrozi ban na live nebo tak něco. Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ne nehrozi...pokud budou originalky tak nehrozi...je to furt jedno a to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 nebyl jsem si jistý jestli tam nejsou regiony jako na DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 ja mam hru z USA a frčí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 tak snad tam nebude žadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lilol Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ale ještě mam jeden dotaz když to stoho zahraničí koupim a bude to ve formátu NTSC jestli to pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ale ještě mam jeden dotaz když to stoho zahraničí koupim a bude to ve formátu NTSC jestli to pojede? Ak bude mat aj region PAL, tak pojde. Zalezi, ako tu konkretnu hru vydaju. Moze byt vydana v US (NTSC), ale ked podporuje aj region PAL, tak ju tiez spustis na europskej konzole. Tu mas pre ilustraciu zoznam niekolkych hier kde boli vydane a aky region podporuju http://forum.xbox-sky.cc/xbox360_regional_compatibility_guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lilol Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Trezzor dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lilol
Dobrý den,
mám takový dotaz. Brácha nakupuje věci ze zahraničí a chtěl jsem si tam kupovat aji hry na xbox 360 slim. Tak jsem se chtěl zeptat jestli to není nějak na škodu jestli nehrozi ban na live nebo tak něco.
Předem děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.