Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Horrorové hry

Lilol

Recommended Posts

saw jsem nedávno dohrál, jedničku, a je to spíš lekavý. Občas jdeš, pořádně se nepodíváš a najednou rána a máš ustřelenou hlavu :D Takže pak tam chodíš jak připosranej a snažíš se neudělat chybu :D Takže strachu u toho máš, ale není to takovej ten správnej druh strachu, jakej mám rád :)

Ale hra to špatná není.

Jinak Dead Island ještě nevyšel, byl teprve nedávno ohlášen, mám ten pocit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Homecoming byl dobře temnej. Sice se moc nebojíš pak už příšer, protože na ně vyzraješ (i když pár překvapení se objeví), ale to tajemno jde hlavně z příběhu a způsobu, jakým se vypráví. Upřímně jsem se těšil na každou další minutu, co na mě čeká. A všechny ty alternativní konce jsou taky docela plus :)

(ale krom tohodle dílu jsem hrál akorát The Room, takže nejsem takový znalec Silent Hillu)

Teď se těším na Silent Hill: Downpour, ten by měl být naprostá pecka :)

Odkaz ke komentáři

Nechápu jak o Alan Wakovi muze nekdoo prohlasit ze je to strasidelna hra :) Hra je to paradne atmosfericka, ale strasidelna? A to rikam jakozto velky straspytel, ktery se i v osmnácti bál dojít večer na záchod :) To mě třeba přišel víc strasidelnejsi Bioshock, kde jsem se fakt bal a musel to vypnout... U AW jsem se dokonce pri posledni kapitole hrozne rechtal (pravda, byl jsem trosku zhuleny)......ale jinak to proste neslo :) Chapu nalepku horror, ale desive to urcite neni....

Jinak Dead Rising je taky horror, L4D take, dokonce i HL2 ma horrovou pasaz.......

Odkaz ke komentáři

souhlasím s tebou že u Bioshocku jsem se taky bal a pořád čekal co kde na mě vybafne, zvlášť , když jsi pořád slyšel někde v dálce hlasy nepřátel. A je pravda že je to více strašidelnější než AW. Třeba takovej DOOM 3 bylo strašidelný jako prase, ale to bohužel na xbox není.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu