Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Dobrý den, mezi moje oblibené hry patří horrorové a tak by mně zajímalo, která horrorová hra na xbox je dle vašeho názoru nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 dead space 1&2 a Alan wake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Alan wake uz mam projete a byla to fakt pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mně se třeba líbil i Alone In The Dark a Silent Hill: Homecoming. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 taky FEAR 1 a 2 a určitě Condemned 2!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 SAW skús :) aleb Resident Evil V :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ten saw by mně zajímal. Film se mi hodně líbil. Hrali jste někdo Dead island? Viděl jse obrazky a vypadalo to zajimavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 saw jsem nedávno dohrál, jedničku, a je to spíš lekavý. Občas jdeš, pořádně se nepodíváš a najednou rána a máš ustřelenou hlavu :D Takže pak tam chodíš jak připosranej a snažíš se neudělat chybu :D Takže strachu u toho máš, ale není to takovej ten správnej druh strachu, jakej mám rád :) Ale hra to špatná není. Jinak Dead Island ještě nevyšel, byl teprve nedávno ohlášen, mám ten pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Takže saw spiše lekavy jo? A jaky je ten Silent Hill: Homecoming teť právě uvažuji o koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Homecoming byl dobře temnej. Sice se moc nebojíš pak už příšer, protože na ně vyzraješ (i když pár překvapení se objeví), ale to tajemno jde hlavně z příběhu a způsobu, jakým se vypráví. Upřímně jsem se těšil na každou další minutu, co na mě čeká. A všechny ty alternativní konce jsou taky docela plus :) (ale krom tohodle dílu jsem hrál akorát The Room, takže nejsem takový znalec Silent Hillu) Teď se těším na Silent Hill: Downpour, ten by měl být naprostá pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Dekuji za informace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Silent Hill: Homecoming určitě kup nebudeš sklamanej ,všechny díly jsou temný a občas aspon mně běhal mráz pozádech :) asi nejvíce jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 A kdy vyjde ten nový silent hill? Jsem četl že to bude bomba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Jo, bude to nářez, na tiscali mají napsaný říjen, ale kdo ví, nedávno tam měli napsaný, že nový Deus Ex už vyšel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 zahraj si gears of war 1+2 ;) 2 je dokonce s cz titulkama, neříkám, že je to hororovka, ale asi mi dáte za pravdu, že atmosféra té hry a některé lokace, hlavně v podzemí, stojí za to. prostě must have titul jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 to jo u GOW1 v noci v té továrně to bylo hustý, ale horror to opravdu není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Vždyť i GoW 1 je česky, aspoň já ji tak teda mám :) Ale je pravda, že jsou to krásný hry a vždycky se tam nějaká strašidelnější pasáž najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 GOW1 je česky , ale pouze na PC, na xbox je v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Umberto: Nj, vážně je to tak, asi už umím tak dobře anglicky, že jsem měl pocit, jako bych to hrál česky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Dead Space a Condemned .. bys měl zkusit určitě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lilol Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Jaký je ten Condemned? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Lilol: Mě se jednička líbila, vážně mě to strašilo, ale dvojka už mi nějak nevlezla pod kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Nechápu jak o Alan Wakovi muze nekdoo prohlasit ze je to strasidelna hra :) Hra je to paradne atmosfericka, ale strasidelna? A to rikam jakozto velky straspytel, ktery se i v osmnácti bál dojít večer na záchod :) To mě třeba přišel víc strasidelnejsi Bioshock, kde jsem se fakt bal a musel to vypnout... U AW jsem se dokonce pri posledni kapitole hrozne rechtal (pravda, byl jsem trosku zhuleny)......ale jinak to proste neslo :) Chapu nalepku horror, ale desive to urcite neni.... Jinak Dead Rising je taky horror, L4D take, dokonce i HL2 ma horrovou pasaz....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 souhlasím s tebou že u Bioshocku jsem se taky bal a pořád čekal co kde na mě vybafne, zvlášť , když jsi pořád slyšel někde v dálce hlasy nepřátel. A je pravda že je to více strašidelnější než AW. Třeba takovej DOOM 3 bylo strašidelný jako prase, ale to bohužel na xbox není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 teď mě napadlo že i METRO 2033 je místana strašidelný, ale na STALKERA to nemá ten by taky konečně mohl vyjít na konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.