bayern Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Zdravím, poradí mi někdo,kde bych mohl sehnat samostatně Wii Balance Board za dobrou cenu ? Hru Wii Fit / Plus Fit si mohu stáhnout na Flash Wii pomocí HDD.Nemá cenu za to platit. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bayern Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 na ceně zas tolik nesejde,hlavně aby byl origo Nintendo nebo tak něco.Někdo tu měl problémy,že mu třeba o 10kg váží víc apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bayern Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Jediný,co jsem našel bylo tohle: http://www.pixmania.cz/videohry-balance-board-bila-pro-wi/czcz4546366_jvart.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bayern
Zdravím,
poradí mi někdo,kde bych mohl sehnat samostatně Wii Balance Board za dobrou cenu ? Hru Wii Fit / Plus Fit si mohu stáhnout na Flash Wii pomocí HDD.Nemá cenu za to platit.
Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.