filip2142 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mám problém stáhnul jsem si AC a nejde mi zkoušel jsem jak US verzi tak EUR nic nepomohlo ani FIX nevíte co stím?díky moc všem(má tu hru na interním hdd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasal Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 co takle jsi koupit org za par kacek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jáááááááááácháááááchááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 mě na CFW 3.55 Kmeaw ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nomex Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Vyser se na CFW a kup si original, nebudes na foru delat bordel a aspon ocenis, podporis praci vyrobcu. Kdyby to udelal jako ty kazdy tak dalsi AC bude stat za ***** nebo nevyjde vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Nomex bordel tu děláš jedině ty ZA SVOJI RADU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike97 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jestli nemáš na hry, tak sis neměl kupovat ps3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 omg co se to tady deje? Proc je to tady samej off-topic? kdyz neumite poradit proc vubec postujete? je to prece konzolista stejne jako vy nebo ja ... filip2142: zkus vlozit hru do slozky "GAMEZ" a nacist ji s nejnovejsim multimanem s orig. bd hrou v mechanice to je vetsinou hlavni kamen urazu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Díky moc RadaR ,ještě že tu máme takové lidi jako ty mockrát díky za radu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike97 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 spíš bohužel, že tu máme takové lidi jako vy.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silen.c.e Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Hale chyba není na tvé straně :DD Jediné hry které mi nefungují je Tomb Raider:Underworld a Assassin's Creed a to jsem stáhnul asi 6 verzí :DD Takže sem si půjčil od kámoše originálku a je po starostech =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Mám problém stáhnul jsem si AC a nejde mi zkoušel jsem jak US verzi tak EUR nic nepomohlo ani FIX nevíte co stím?díky moc všem(má tu hru na interním hdd)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.