hrabatko Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 poradte mi co je lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 http://console-forum.net/tema/94079-psp-nebo-ipod-touch?highlight=psp+nebo+ipod+touch ... jestli iPhone nebo iTouch je na tobě - bud máš telefon a chceš jen multimediální zařízení a nebo chceš mít oboje dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 samozřejmě je lepší iPhone,2v1,je to podobne jak iPod touch(iOS,HW,hry),ale má ot i svoje vyhode kromě onoho SIM slotu,jako je třeba GPS,hlasitější reproduktor,fotak,net všude bez Wi-FI(3G,není zdarma!!!),atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No pro toho kdo si chce hrat...tak na Pí** oboje...a iPhone uplne nejvic...neznam nikoho kdo by mel iPhone 3g a mel na nem jas vic jak na polovinu plus zapnuty to 3G...baterka jde do pr***** neskutecne rychle...a to si na tom clovek ani nemusi hrat....to je podle me obrovska nevyhoda....jasny ze ipod touch je na tom lip diky tomu ze nechyta signal...tak vydrzi dyl...a PSP...no 4 hodiny hrani taky neni nic extra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 iPod touch/iPhone je podle mě lepší, PSP jsme měl a hned jsem ho prodal protože ty hry nebyly ničím zajímavé .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hrabatko
poradte mi co je lepší
:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.