Drex Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ahoj, jsem ve flashování nováček a mám menší dotaz. Viděl jsem někde na internetu USB, který když jste strčili do XBOXu, tak se to nějak začalo automaticky flashovat. Bohůžel jsem zapomněl název toho USB. Chtěl bych si to koupit, jelikož nechci rozebírat XBOX kvůli flashování, děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Nic takovýho neni pokud vim, zkus to najít ... nejspíš to bude fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 nespletl sis to s PS3 ?? tam byl totiz PS3 Break Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 jááj dík, já si to spletl s PS3 sry :D a jde hacknout xbox aniž bych ho ani trošku nerozebíral ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ne, vždy se musí rozebrat a získat přístup k mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Achjo !! Proč zrovná já musím bejt nešikovnej na ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Já to znám :D ... kontaktuj nějakýho flashera, za pár stovek se s nim dohodneš a on ti to udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Máš na nějakýho konatkt (kterej tě neznásilní ?), jo a půjdou tam po flashi hrát i koupený hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 za pár stovek se s nim dohodneš a on ti to udělá. xDDDDD jo pujdou hrat i koupený hry ;) ale pak si dej bacha at nedostanes ban x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mám koupenej XBOX Live, je možnost furt dostat ban ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 kdyz MS zjisti ze mas flesh tak dostanes ban i kdyz mas XBOX live zaplacenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 lol, aha :D tak to radši flashovat nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Mám koupenej XBOX Live, je možnost furt dostat ban ? Vždycky je riziko banu ... dá se snížit používáním novýho iX, nepoškozených her atd. Tady si nějakýho flashera najdi, většina z nich je hodně zkušenejch (Kanalizator, romik ... záleží odkud jsi). xDDDDD Jo, udělá mu všechno vo co řikne ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Napsal jsem tomuhle co vy na to ? http://console-forum.net/tema/103944-flash-servis-oprava-ring-of-dead-vymena-mechaniky-uprava-chlazeni-unban-hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 proti banu se můžeš chránit tak, že budeš mít vždy aktuální verzi CFW, hru správně ošetřenou (v programu ABGX 360) , aby se opravdu tvářila jako originál, nikdy nehrál hru před datem vydání, pak je možnost BANU minimální. ale jsou tu i tací, co jsou Flagnutí a jsou na LIVE pořád a pořád nez BANU. každopádně, když budeš kupovat LIVE vždy na 1 měsíc, tak v případě BANU je to menší finanční ztráta, než když si ho koupíš na rok a BAN dostaneš po měsíci. S BANEM se na LIVE totiž už nedostaneš a přicházíš o záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Drex Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Aha, tak bych kdyžtak řekl flasherovy ať mi to tam nainstaluje :) dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 tu je ten XBOX 360 USB Flash Drive :_))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Drex
Ahoj,
jsem ve flashování nováček a mám menší dotaz.
Viděl jsem někde na internetu USB, který když jste strčili do XBOXu, tak se to nějak začalo automaticky flashovat. Bohůžel jsem zapomněl název toho USB. Chtěl bych si to koupit, jelikož nechci rozebírat XBOX kvůli flashování, děkuji :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.