Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Win 7 objeveni

Rhapsomanijak

Otázka

Mam takovy mensi problem .. nedavno mi objevili nelegalni win 7 x64 .. nechce se mi moc reinstalovat system a vsechno zalohovat a reisntalovat atd =( .. neznate nekdo nejaky funkcni legalizator ? ja jsem zkusil windows loader 1.9.7 ale nejak mi nefachal nebo ho proste neumim poradne nastavit =/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
to neni lehgalizator, ale aktivator

mel jsi si aktivovat system prave kvuli tomuto problemu

mrkni se jestli nemas nejaky nedavny bod obnoveni a pak je aktivuj

ho muze aktivota i tedka...prave proto ten 7loader existuje....ja to mel uplne stejne jelikoz jsem mel nastaveny spatne hodiny tak mi to hodilo hned cernou obrazovku...no stacilo si s tim chvili pohrat plus ten 7loader a bylo to.....a btw nevim co je na tom tezkyho :D proste to zapnes(nejakou novou verzi)a vetsinou je u ni i navod....pc se bud 1x nebo 2x restartuje a je to.

Odkaz ke komentáři

• 0
ho muze aktivota i tedka...prave proto ten 7loader existuje....ja to mel uplne stejne jelikoz jsem mel nastaveny spatne hodiny tak mi to hodilo hned cernou obrazovku...no stacilo si s tim chvili pohrat plus ten 7loader a bylo to.....a btw nevim co je na tom tezkyho :D proste to zapnes(nejakou novou verzi)a vetsinou je u ni i navod....pc se bud 1x nebo 2x restartuje a je to.

No i kdyz mam taky tymhle zpusobem aktivovanej xp ale u xpecek je snadnejsi obrana proti nalezeni nelegalnosti (proste nestahovat z aut.aktualizaci hledace legalnosti)

Odkaz ke komentáři

• 0
prave ze ani 10ky nejsou .. dlouho se resilo jak to udelat a vzniklo plno "fejku" ale nakonec se zjistilo ze to proste nejde

Aha tak to sry.No ta to teda doporucuji windows 7.Ja jsme si ted koupin new HDD tak si tam je hodim.Mam uz je nainstalovane v notasu a jedou prefrektne.Je to Windows 7 Enterprise

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu