lejkito Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ahoj mám problém a to takovej že mi nejdou spustit nekteré starší hry jako treba Death junior 1 - 2de bez problému, dále pak treba Bust a move atd! skoušel sem rúzne verze z rúznych foor a nic nebeží je jedno jestli ISO nebo Cso! všechny ostatní hry mi jedou normálne treba nejnovejší God of War nebo Dantes Inferno atd! vždy když spustím onu hru tak sčerná obrazovka a PSP se samo vypne! Mám CFW 5.50 GEN - D Prometheus 2! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 To je asi tím CFW totiž na tomhle a novějších cfw nerozjedeš starší hry, jedině downgrade na nižší cfw, třeba 5.00 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lejkito Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 a dneska sem stahnul Spyro the dragon na PSX a delá to samé taky sčerná obrazovka a PSP se vypne! a pritom treba Crash Bandicoot 1 nebo Croc mi dou super! :( tak fakt nevím čím to je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Tvůj CFW je jedna velká zabugovaná sračka. Opravdu nejideálnější bude 5.00 M33-6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.