frreehalf Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 kdyz jsem na netu hledal signed hry tak jsem nasel http://forums.pspslimhacks.com/tutorials/10501-how-sign-games-6-31-6-35-6-37-ofw.html je tam neco o predelavani her na signed ktere pak jdou na OFW :) podle commentu to prej fungovalo tak co si otom myslite? Hry by meli fungovat na OFW 6.37 takze by to bylo skvely .. jdu to sam skusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Melo by, ale jen hry do 728 mb sem se tam dočet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 To ano protoze veci demo nez 728 mb nevyslo ( zajimalo by me jaky to bylo :D ) ale ty hry se daj ripnout takze by natom melo jet skoro vsechno a rekl bych ze je to fakt dobry .. pak sem hodim link na download ale jeste mi neprisel potvrzovaci mail .. se nemuzu dockat :D .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 tak si ty hry kupuj, to je to takový problém? Není potřeba ani kreditka, jde zakoupit kód přes který se to aktivuje TADY nebo dobít kredit s TOUTO kartou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 To je sice pekne ze si budu kupovat hry ale na psn zrovna nejsou hry ktery ja chcu .. treba naruto & bleach na psn nesezenu alespon na tom ceskym ne :).. Ty sam si kupujes hry? .. podle toho co mas v podpisu mas ke kazdymu pristroji neco prez co muzes hrat tzv piratsky hry :D:D.. ale dik za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millo_CZ Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Jop, měl jsem psp fat a hry jsem si stahoval. Teďka plánuju pspGo a hry si kupovat budu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frreehalf Odesláno Březen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 me jako dostalo ze treba GOW stoji 999 .. to mi prijde trosku prehnany .. psp Go se mi libi ale kupovat si hry kdyz si je muzu signout .. sice jen 724 ale kdyz to ripnu tak to neni problem rozjedu skoro vsechno :) a dobry je ze kdyz se to signe tak clovek nemusi to psp nijak hackovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.