Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

psp singned hry?

frreehalf

Recommended Posts

kdyz jsem na netu hledal signed hry tak jsem nasel http://forums.pspslimhacks.com/tutorials/10501-how-sign-games-6-31-6-35-6-37-ofw.html

je tam neco o predelavani her na signed ktere pak jdou na OFW :) podle commentu to prej fungovalo tak co si otom myslite?

Hry by meli fungovat na OFW 6.37 takze by to bylo skvely .. jdu to sam skusit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ano protoze veci demo nez 728 mb nevyslo ( zajimalo by me jaky to bylo :D ) ale ty hry se daj ripnout takze by natom melo jet skoro vsechno a rekl bych ze je to fakt dobry .. pak sem hodim link na download ale jeste mi neprisel potvrzovaci mail .. se nemuzu dockat :D ..

Odkaz ke komentáři

To je sice pekne ze si budu kupovat hry ale na psn zrovna nejsou hry ktery ja chcu .. treba naruto & bleach na psn nesezenu alespon na tom ceskym ne :).. Ty sam si kupujes hry? .. podle toho co mas v podpisu mas ke kazdymu pristroji neco prez co muzes hrat tzv piratsky hry :D:D.. ale dik za radu..

Odkaz ke komentáři

me jako dostalo ze treba GOW stoji 999 .. to mi prijde trosku prehnany .. psp Go se mi libi ale kupovat si hry kdyz si je muzu signout .. sice jen 724 ale kdyz to ripnu tak to neni problem rozjedu skoro vsechno :) a dobry je ze kdyz se to signe tak clovek nemusi to psp nijak hackovat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu