Artom Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Zdravím Problém je nasledujicí: Při každém zapnutí pc je vyplý firewall i když ho pořád zapinám.Dřív mi to nedělalo... Pls čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 nainstaloval si nějaký nový antivir ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 ne,mam porad stejny avast free antivirus s licenci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Se nedivim, když máš Avast free virus... Jinak nepíšeš jakej firewall a na jakým systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Me to zacalo blbnout az nedavno. Proste cela brana firewall se mi vypina. Mam XP ale ted prejdu asi na 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Co jsi instaloval před tím než to začalo blbnout? Úplně nejjednodušší řešení pokud nevíš co s tím je vrátit bod obnovy před datum než to začalo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Co jsi instaloval před tím než to začalo blbnout?Úplně nejjednodušší řešení pokud nevíš co s tím je vrátit bod obnovy před datum než to začalo dělat. Jsem instaloval par her. A mozna mi to mohlo takhle zkazit to tunngle.Pri nem jsem vypinal firewall. Ja si rovnou preinstaluji windows,jen musim prijit jak tam zapojit ten hdd. Jestli bys mi mohl poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 jj to bude tungle > hraje si se sítovkama atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 jj to bude tungle > hraje si se sítovkama atd Ale neni to spatny program (ma budoucnoust) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Březen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Uz mam windows 7.A je vsechno v poho. LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím
Problém je nasledujicí:
Při každém zapnutí pc je vyplý firewall i když ho pořád zapinám.Dřív mi to nedělalo...
Pls čím to může být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.