sirhenrik Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Zdravicko lidicky tuhle hru hraju poprve ale docela az po tehle dobe jsem se zasekl u 62% jsem mistnosti kde musim vzit kostku z jednoho rohu na druhy a vlozit ji pod kad s lavou po ktere vytece pote lava..ale bohuzel nevim jestli jsem udelal dobre protoze a vec pri spusteni te paky se velky sloup neo co to je spustii dolu ale bohuzel ja jsem pak vlozil tu velkou kostku pod ten spoustec a by se zabranilo ve vraceni do spravne polohy....ted jsem alelital po celee mistnosti a nenasel jsem jediny postup dale...bohuzel uz neim jak dal nema nekdo zkusenosti s touto hrou. Pripadne za odpoved dekuji :) :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theCrone Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 napis si na youtube dante inferno walkthrought a najdi si spravnou cast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveer Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 zdravim, mam uplně stejnej problém.. nemohu se dostat přes tuto část.. a zatim jsem nenašel žádnej návod jak to zdolat.. tak kdyby někdo věděl jak na to ať se podělí:-)) a na youtube jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcow666 Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 musíš se vrátit zpátky, tam se ti odemkla cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.