Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

The disc is unreadable - jak to opravit?

Otázka

Odesláno

zdravím,

U pár her mi začalo psát toto. Mám nejnovější verzi DB a flashnutou mechaniku (LT).

Seznam her u kterých mi to dělá:

F1 2010

NFS: HP

Fable 3

NHL 11

Bulletstorm

nezáleží na wave. hry jsem projížděl ABX360 a patchoval na wave 3. Buď jsem udělal něco špatně při patchování nebo v abx. nemáte s tímto někdo zkušenost, popř jak jste to opravili.

2mmzhpt.jpg

díval jsem se na youtube, ale nějak jsem s tama nic nepobral. díky za pomoc

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Vypaluju na ntb vypalovačka je stará cca 2 roky. Z 6ti vypálených her mni to dělá u třech. Jinak ta mechanika v xboxu čte asi 40 předem pálených her takže tam problém nebude( je půroku starý ten xbox). Vytkouším to vypálit na jiné mechanice a uvidím co to udělá. Vypaluju an Verbatimky rachlostí 2x přes imgBURN.

OT. jak zjistím verzi flashe a mechaniky bez toho abych navštěvoval flashera?

• 0
Odesláno

Tak problem je vyresen.Mas starej flash kterej neprehraje hry s AP25.Starej dashboard to umoznoval ,ale s novym uz to nejde.A ty sis akorat konzoli oznacil.Doporucuju navstivit flashera na nejnovejsi flash Lt+ a unflag.

Ban muzes dostat jedine kdyz ses pripojenej na xbox live a prijde banova vlna.Jinak pokavat nechodis s konzoli na live neni nutnej ani unflag.

• 0
Odesláno

Zajímavý, se stejným problémem jsem se setkal i u dvou konzolí, byly staršího typu (2006) -co mi pomohlo: pálil jsem vždy na verbatim... pokud byla hra vypálena na rychlost 2,4x psalo to tuhle chybovou hlášku, při vypálení na rychlost 4x už hra jela. Dělalo to i na různých vypalovačkách(i nových). Možná toto bude stejný případ, za zkoušku nic nedáš (25,-kč za médium :-) )

Samozřejmě platí u případů, když je hra opatchovaná jak má být (na daný flash) nebo bez patche.. (LT+)

- prostě by měla jet a nejede..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu