millhauz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ahoj mam v planu koupit novou tv k xku. Nejvic se mi zamlouva asi tato : LG 37LD420C - LCD televize 37 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85996 ale u specifikaci se pise ze umi jen 50 Hz . Pojedou na ni vsechny hry? Ted mam projekcni tv co umi 100Hz tak to neresim ale u tehle tv si nejsem jistej Prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Ano, pojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 millhauz Odesláno Březen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 takze i hry, ktere vyzaduji nastaveni PAL 60 Hz? sorry ze se takhle ptam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 takze i hry, ktere vyzaduji nastaveni PAL 60 Hz?sorry ze se takhle ptam :) Mam LCD 50Hz a jsem spokojen a samozřejmě pojede vše :). U LCD spíš záleží na odezvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MB124 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 mam taky lcd 50Hz a vse jede bez problemu.jak pise Dunky,zalezi na odezve tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 millhauz Odesláno Březen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 super, bal sem se ze mi hry na kinect co vyzaduji 60Hz mod nepojedou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
millhauz
Ahoj
mam v planu koupit novou tv k xku.
Nejvic se mi zamlouva asi tato :
LG 37LD420C - LCD televize 37
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85996
ale u specifikaci se pise ze umi jen 50 Hz . Pojedou na ni vsechny hry?
Ted mam projekcni tv co umi 100Hz tak to neresim ale u tehle tv si nejsem jistej
Prosim o radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.