neo.a Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Čus chci se zeptat... dnes jsem si koupil 1x jack samice-2x cinch samice abych mohl na PS3 hrát ze sluchátkama.. a teď se chci zeptat kdybych tam dal rozdvojku na jack jestli by tam šel normální mikrofon nějak ? díky ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Butterflyy14 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 v ps3 neni nic do ceho se da strcit jack 3,5 nwm jestli to existuje ale skus sehnat konektor USB do kteryho jsou zapojit 3,5 jacky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Mrknul jsem se po netu a skutecne to existuje, akorat to vypada ze to asi bude na mini USB a cena okolo 250Kc. To uz by se ti mozna vyplatilo koupit novy sluchadla s USB vstupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Březen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jde to .. takhle koukej: http://2i.cz/9fd15872a1 jen by me zajimalo jestli tam jde nejak ten mikrofon abych nemusel kupovat headset x( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neo.a
Čus chci se zeptat... dnes jsem si koupil 1x jack samice-2x cinch samice abych mohl na PS3 hrát ze sluchátkama.. a teď se chci zeptat kdybych tam dal rozdvojku na jack jestli by tam šel normální mikrofon nějak ? díky )))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.